DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Projecten

Projecten

Gebogen beleving bij Appèl Rosmalen

Gebogen beleving bij Appèl Rosmalen. Bij Rosmalen (nabij de Rosmalense Plas) staat het nieuwe bijzondere gebouw van Appèl. Dit familiebedrijf, met zo’n 1.400 medewerkers, is sterk in catering op meer dan 400 locaties. Het ronde gebouw, met daarin demonstratie- en opleidingsruimten, straalt aan alle kanten. Letterlijk als de zon schijnt. Niet te missen voor al […]


Lees verder...
Geluidstudio Warnier Posta

Warnier Posta en MAT Afbouw. Het kan goed zijn dat u nog nooit van Warnier Posta hebt gehoord, maar zeer waarschijnlijk hebt u wel het een en ander ván hen gehoord.


Lees verder...
Kinepolis bioscoop

Afbouw Kinepolis bioscoop Jaarbeurs Utrecht. Op het Jaarbeurs terrein is in 2016-2017 een grote Kinepolis bioscoop gebouwd.


Lees verder...
TNW TU-DELFT

TNW TU-Delft en MAT Afbouw. De mooiste foto’s van de in februari 2016 opgeleverde nieuwbouw van de faculteit Technische Natuurwetenschappen in Delft, zijn van het atrium. Met name het plafond is bezienswaardig.


Lees verder...
Renovatie Victoria Hotel

MAT Afbouw werkt mee aan de renovatie van het Victoria Hotel in Amsterdam. Het op een na oudste hotel van de hoofdstad gaat zijn interieur wederom veranderen.


Lees verder...
Technostar in Megabioscoop Utrecht

Onlangs kreeg MAT Afbouw van Tijdelijke Handelsvereniging van Laere-Strabag opdracht voor de droge afbouw van en het toepassen van Technostar in Megabioscoop Utrecht.


Lees verder...
Techniek wegwerken achter gipskarton

Achter wanden en plafonds zit vaak een grote hoeveelheid techniek. Al dat installatiewerk voor elektra, klimaatbeheersing, dataverkeer en beveiliging, moet vooral aan het zicht onttrokken worden, maar toch ook bereikbaar zijn als dat nodig is.


Lees verder...
Dudok: De melkfabriek Hilversum

Youtube-video van Dudok Wonen over de historie van De Melkfabriek, dat nu kantoor, woningen, een school en een kinderdagverblijf geworden is. De karakteristieke kenmerken van dit cultureel erfgoed zijn bewaard gebleven, mede dankzij de afbouw door MAT.


Lees verder...
Kapel Koningsoord

Naadloos akoestisch plafond Coatacoustic in Kapel Koningsoord in Arnhem.


Lees verder...
GustoMSC in karakteristiek industrieel pand

In opdracht van Bouwbedrijf v.d. Tempel uit Schiedam wordt er gewerkt aan de afbouw van de herhuisvesting van GustoMSC; ook in Schiedam.


Lees verder...
Melkfabriek Hilversum

MAT Afbouw verzorgde de complete renovatie afbouw van het markante gebouw van De Melkfabriek in Hilversum.


Lees verder...
De studio’s Amsterdam

De studio’s, 320 studenten- en starterswoningen, zijn tussen 28-35 m² en voorzien van een eigen badkamer, keuken en vloerverwarming/-koeling. Het gebouw voorziet in een luxe entree met een huismeester, servicebalie, wasserette, coffeecorner en wifi voor de bewoners.


Lees verder...
Art’otel Amsterdam

Met het nieuwe hotel hoopt de PPHE Hotel Group kunstgeïnteresseerde en vakantiegangers aan te trekken en hen “een unieke ervaring te bieden op het snijvlak van kunst, restaurantbezoek en hotelovernachting”.


Lees verder...
Prefab At’otel Amsterdam

Prefab Art’otel Amsterdam. De 106 hotelkamers in het Art’otel in Amsterdam (tegenover Centraal Station) worden voorzien van compleet glazen badkamers.


Lees verder...
Art’otel Amsterdam ii

In opdracht van Salverda werkt MAT Afbouw aan de afbouw van het nieuwe Art’Otel aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam.


Lees verder...
Comfortplafond® bij Revitalisering kantoorgebouwen

Revitalisering van kantoorgebouwen is het verbeteren van de kwaliteit en duurzaamheid van bestaand vastgoed met als doel dit een tweede leven te geven.


Lees verder...
Revitaliseren van vastgoed met comfortplafond®

De leegstandsproblematiek op de vastgoedmarkt houdt de gemoederen bezig. De belangstelling voor een langdurige herbestemming van kantoren groeit.


Lees verder...
Technostar Cinema Rustenburg Zaandam

Technostar. Pathé Cinema Zaandam omvat zes zalen, voorzien van de nieuwste snufjes en maakt deel uit van het nieuwe stadshart van Zaandam.


Lees verder...
Jubi Den Haag

Op meerdere compartimenten en verdiepingen van het nieuwe rijksgebouw JuBi in Den Haag werden de door MAT Afbouw ontwikkelde inbraak- en kogelwerende wanden geplaatst.


Lees verder...
Muziektheater Vredenburg Leidsche Rijn

In Muziektheater Vredenburg Leidsche Rijn (Rode Doos) vinden vooral grote concerten plaats. Het tijdelijke gebouw (t/m 2013) is naast concerten en optredens ook geschikt voor repetities en voorstellingen van het Utrechts Radiophilharmonisch Orkest.


Lees verder...
Afbouw bioscoopzalen en appartementen

Afbouw bioscoopzalen en appartementen in Hoofddorp.


Lees verder...
Conservatorium Amsterdam

De Gyproc Trophy in 2009 is een bevestiging van wat er op dit project (Conservatorium Amsterdam) gepresteerd is. De prijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan het afbouwbedrijf dat volgens de gerenommeerde jury het meest aansprekende project heeft opgeleverd.


Lees verder...
Hotel Lumen Zwolle

De totaal afbouw van conferentiehotel Hotel Lumen Zwolle, met 125 kamers, gevestigd in het voetbalstadion van PEC Zwolle, werd gedaan met zo min mogelijk partijen, die zoveel mogelijk disciplines uitvoerden.


Lees verder...
Hilton Hotel Den Haag

Hilton Hotel Den Haag. Het voormalige PTT kantoor is begin 2007 volledig gestript om omgeturnd te worden tot een hoogwaardig 180 kamers tellende 5-sterren hotel met congresfaciliteiten, grand café en 16 woonappartementen.


Lees verder...
DeLaMar Theater Amsterdam

DeLaMar Theater Amsterdam. Akoestiek en geluidsisolatie in een authentiek pand.


Lees verder...
Comfortplafond® boostencomplex Maastricht

Metal Stud wanden en -plafonds met Lage Temperatuur Verwarming (LTV) en Hoge Temperatuur Koeling (HTK) leveren, tegen zeer lage energiekosten, een geweldige bijdrage aan het wooncomfort in zomer als winter.


Lees verder...
Afbouw Stadhuis Nieuwegein

Afbouw Stadhuis Nieuwegein. Een strak lijnenspel, afgewisseld met gebogen en getordeerde vlakken. Veel details en hoge eisen inzake brandwerendheid, geluidsisolatie en geluidsabsorptie
.


Lees verder...
Hoogwaardige oplossingen voor energiehuis Dordrecht

MAT Afbouw realiseert in opdracht van Van Wijnen Dordrecht de binnenafbouw van het Energiehuis in Dordrecht.


Lees verder...
Projecties NR. 19 – September 2011

PROJECTIES NR. 19 – SEPTEMBER 2011


Lees verder...
Dordrechts museum

PROJECTIES NR. 18 – JANUARI 2011 – Dordrechts museum


Lees verder...
Ikea hotel

PROJECTIES NR. 17 – JANUARI 2009 Ikea hotel


Lees verder...
Beeld en geluid

Projecties nr. 16 – maart 2007. Project: Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid


Lees verder...
Kliniek voor tandheelkunde en implantologie

Proejcties nr. 15 Kliniek voor tandheelkunde en implantologie


Lees verder...
Residentie Johan de Witt

PROJECTIES NR. 14 – MEI 2006 – Residentie Johan de Witt


Lees verder...
projecties-13-november-2005

PROJECTIES NR. 13 – NOVEMBER 2005 Project: Muziekgebouw aan ‘t IJ en BIMhuis Plaats: Amsterdam Opdrachtgever: BAM Amsterdam Uitvoering: Januari 2004 – februari 2005 Klik op deze link als de PDF niet direct getoond wordt of u de PDF wilt zien in een nieuwe tab.


Lees verder...
Utopolis megabioscoop

Tussen kantoren, woningen, winkels en culturele centra staat, boven op een gigantische parkeergarage, een felrood gebouw: de megabioscoop UTOPOLIS.


Lees verder...
Koninklijk Theater Carré

Projecties nr. 12 – februari 2005 Project: Koninklijk Theater Carré Plaats: Amsterdam Opdrachtgever: Hillen & Roosen B.V. Amsterdam Uitvoering: Maart 2004 – november 2004 Klik op deze link als de PDF niet direct getoond wordt of u de PDF wilt zien in een nieuwe tab.


Lees verder...

Het beste van MAT Groep

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN