DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Projecten

Projecten

Woonvilla met Comfortplafond®

Woonvilla met Comfortplafond®. Je kunt meer met een strak plafond! Je kunt meer met een strak plafond! Veel meer zelfs! Dat weten de eigenaren/bewoners van een luxe woonvilla in de bossen van Noord-Brabant inmiddels ook. Zij waren eerst alleen op zoek naar esthetisch fraaie plafonds met een bijzonder hoog kwaliteitsniveau, maar kregen veel meer. Warm, […]


Lees verder...
Comfort-experience bij Bernardus Golf Club Cromvoirt

Op de heetste dag van 2019 bezoeken we de nog jonge Bernardus Golf Club in Cromvoirt. We willen speciaal op deze dag weten hoe een optimaal comfortabel binnenklimaat aanvoelt. Hoe beleef je het resultaat van wat MAT Comfort geadviseerd en gemaakt heeft? Wat ervaar je eigenlijk onder een Comfortplafond® akoestisch klimaatplafond? We gaan voor onze […]


Lees verder...
Comfort in VIP-room Feadship met akoestisch naadloos klimaatplafond

“Een akoestisch naadloos klimaatplafond van MAT Comfort werd ons aangeraden door BRI Groep, afdeling klimaattechniek. Dat was een uitstekend advies, zo blijkt nu ons nieuwe kantoor in Amsterdam klaar is. De hete zomerdagen van 2019 hebben we prima doorstaan. Het comfort in de VIP- en Boardroom, wat meer is dan alleen de temperatuur, is geweldig. […]


Lees verder...
Gebogen beleving bij Appèl Rosmalen

Gebogen beleving bij Appèl Rosmalen. Bij Rosmalen (nabij de Rosmalense Plas) staat het nieuwe bijzondere gebouw van Appèl. Dit familiebedrijf, met zo’n 1.400 medewerkers, is sterk in catering op meer dan 400 locaties. Het ronde gebouw, met daarin demonstratie- en opleidingsruimten, straalt aan alle kanten. Letterlijk als de zon schijnt. Niet te missen voor al […]


Lees verder...
Akoestisch klimaatplafond Stadswinkel Rotterdam

Als MAT Comfort zijn wij zeer tevreden en trots dat Comfortplafond® als akoestisch klimaatplafond in Stadswinkel Centrum Stadhuis Rotterdam is toegepast tot tevredenheid van alle partijen. Het bleek een volwaardig – en beter – alternatief te zijn voor de oorspronkelijke keuze in het bestek.


Lees verder...
Geluidstudio Warnier Posta

Warnier Posta en MAT Afbouw. Het kan goed zijn dat u nog nooit van Warnier Posta hebt gehoord, maar zeer waarschijnlijk hebt u wel het een en ander ván hen gehoord.


Lees verder...
Anne Frank huis

Elke dag bezoeken veel mensen het wereldwijd bekende Anne Frank Huis in Amsterdam. In 2017 kwamen maar liefst meer dan één en een kwart miljoen bezoekers naar dit stukje Tweede Wereldoorlog-geschiedenis kijken.


Lees verder...
Kinepolis bioscoop

Afbouw Kinepolis bioscoop Jaarbeurs Utrecht. Op het Jaarbeurs terrein is in 2016-2017 een grote Kinepolis bioscoop gebouwd.


Lees verder...
Duurzaam woon- en slaapgenot

Duurzaam woon- en slaapgenot. Warme zomernachten en toch een goede nachtrust? Vanzelfsprekend is dat allerminst.


Lees verder...
Naadloze akoestische klimaatplafonds voor zeeman

Naadloze akoestische klimaatplafonds voor Zeeman. Comfortplafond – onderdeel van MAT Afbouw – leverde een bijdrage aan de duurzame renovatie van het hoofdkantoor en distributiecentrum van Zeeman in Alphen aan de Rijn.


Lees verder...
Gemeentekantoor Wijchen

Het kantoor van de voormalige Rabobank is in 2017 omgebouwd tot Gemeentekantoor Wijchen. MAT Afbouw was betrokken bij het realiseren van moderne ruimten, waar men comfortabel kan werken en verblijven.


Lees verder...
TNW TU-DELFT

TNW TU-Delft en MAT Afbouw. De mooiste foto’s van de in februari 2016 opgeleverde nieuwbouw van de faculteit Technische Natuurwetenschappen in Delft, zijn van het atrium. Met name het plafond is bezienswaardig.


Lees verder...
Renovatie Victoria Hotel

MAT Afbouw werkt mee aan de renovatie van het Victoria Hotel in Amsterdam. Het op een na oudste hotel van de hoofdstad gaat zijn interieur wederom veranderen.


Lees verder...
Akoestisch klimaatplafond GGD Zwolle

Er is een akoestisch klimaatplafond van Comfortplafond geplaatst in de entree van het pand waar de GGD IJsselland in Zwolle gehuisvest is.


Lees verder...
Technostar in Megabioscoop Utrecht

Onlangs kreeg MAT Afbouw van Tijdelijke Handelsvereniging van Laere-Strabag opdracht voor de droge afbouw van en het toepassen van Technostar in Megabioscoop Utrecht.


Lees verder...
Klimaatplafond in villa en landhuis

Comfortplafond, een naadloos, veilig en niet zichtbaar systeem, verwerkt in gipskarton, zorgt voor warmte en koeling vanuit het plafond en past uitstekend bij de wens om comfortabel en luxe te wonen.


Lees verder...
Techniek wegwerken achter gipskarton

Achter wanden en plafonds zit vaak een grote hoeveelheid techniek. Al dat installatiewerk voor elektra, klimaatbeheersing, dataverkeer en beveiliging, moet vooral aan het zicht onttrokken worden, maar toch ook bereikbaar zijn als dat nodig is.


Lees verder...
Klimaatbeheersing zorginstelling Pepinusbrug

MAT Afbouw werkt momenteel aan 2.600 m² klimaatplafonds (Comfortplafond) op het project van zorginstelling Pepinusbrug in Echt t.b.v. de klimaatbeheersing in de nieuwbouw.


Lees verder...
Dudok: De melkfabriek Hilversum

Youtube-video van Dudok Wonen over de historie van De Melkfabriek, dat nu kantoor, woningen, een school en een kinderdagverblijf geworden is. De karakteristieke kenmerken van dit cultureel erfgoed zijn bewaard gebleven, mede dankzij de afbouw door MAT.


Lees verder...
Kapel Koningsoord

Naadloos akoestisch plafond Coatacoustic in Kapel Koningsoord in Arnhem.


Lees verder...
Bibliotheek Amsterdam

Naadloos akoestisch plafond in de stadsbibliotheek van Amsterdam.


Lees verder...
Gemeentehuis Doetinchem

Naadloos akoestisch plafond in het gemeentehuis in Doetinchem.


Lees verder...
Letterkundig museum

Het Letterkundig Museum Den Haag werd in 2009/2010 grondig gerenoveerd. Voor evenwichtige klimaatbeheersing in zomer en winter en ter voorkoming van hinderlijke luchtstromen in de ruimten waar boeken en schilderijen bewaard en tentoongesteld worden, koos de opdrachtgever voor Comfortplafond.


Lees verder...
Stadsarchief Amsterdam

Naadloos akoestisch plafond in het Stadsarchief van Amsterdam.


Lees verder...
Kantoorgebouw torenhove Delft

Kantoorgebouw Torenhove Delft. “Revitalisering van kantoorgebouwen is het verbeteren van de kwaliteit en duurzaamheid van bestaand vastgoed met als doel dit een tweede leven te geven”, zo luidt de verklaring.


Lees verder...
Comfortplafond® regiocentrale Zuid Maasbracht

Comfortplafond werkt mee aan de nieuwbouw voor Rijkswaterstaat van Regiocentrale Zuid, het sluizencomplex in Maasbracht.


Lees verder...
Comfortplafond® in villa in Oisterwijk

Het inbouwen van “state of the art” in een modern opgezette nieuwbouwvilla in Oisterwijk was een van de eerste projecten van Comfortplafond.


Lees verder...
De slimste woning Eindhoven

Het stimuleren van slimme, begrijpelijke en toegankelijke oplossingen en diensten voor de persoonlijke woon- en leefomgeving juicht Comfortplafond van harte toe.


Lees verder...
Koningsvrouwen van landlust

Koningsvrouwen van Landlust. Deze monumentale portiek-etageflats in Amsterdam zijn na een grote renovatie van energielabel G naar A gegaan door toepassing van een “tweede generatie doos-in-doos-renovatie” in combinatie met klimaatplafonds van Comfortplafond.


Lees verder...
GustoMSC in karakteristiek industrieel pand

In opdracht van Bouwbedrijf v.d. Tempel uit Schiedam wordt er gewerkt aan de afbouw van de herhuisvesting van GustoMSC; ook in Schiedam.


Lees verder...
Melkfabriek Hilversum

MAT Afbouw verzorgde de complete renovatie afbouw van het markante gebouw van De Melkfabriek in Hilversum.


Lees verder...
De studio’s Amsterdam

De studio’s, 320 studenten- en starterswoningen, zijn tussen 28-35 m² en voorzien van een eigen badkamer, keuken en vloerverwarming/-koeling. Het gebouw voorziet in een luxe entree met een huismeester, servicebalie, wasserette, coffeecorner en wifi voor de bewoners.


Lees verder...
Art’otel Amsterdam

Met het nieuwe hotel hoopt de PPHE Hotel Group kunstgeïnteresseerde en vakantiegangers aan te trekken en hen “een unieke ervaring te bieden op het snijvlak van kunst, restaurantbezoek en hotelovernachting”.


Lees verder...
Prefab At’otel Amsterdam

Prefab Art’otel Amsterdam. De 106 hotelkamers in het Art’otel in Amsterdam (tegenover Centraal Station) worden voorzien van compleet glazen badkamers.


Lees verder...
Art’otel Amsterdam ii

In opdracht van Salverda werkt MAT Afbouw aan de afbouw van het nieuwe Art’Otel aan de Prins Hendrikkade in Amsterdam.


Lees verder...
Comfortplafond® bij Revitalisering kantoorgebouwen

Revitalisering van kantoorgebouwen is het verbeteren van de kwaliteit en duurzaamheid van bestaand vastgoed met als doel dit een tweede leven te geven.


Lees verder...
Revitaliseren van vastgoed met comfortplafond®

De leegstandsproblematiek op de vastgoedmarkt houdt de gemoederen bezig. De belangstelling voor een langdurige herbestemming van kantoren groeit.


Lees verder...
Technostar Cinema Rustenburg Zaandam

Technostar. Pathé Cinema Zaandam omvat zes zalen, voorzien van de nieuwste snufjes en maakt deel uit van het nieuwe stadshart van Zaandam.


Lees verder...
Jubi Den Haag

Op meerdere compartimenten en verdiepingen van het nieuwe rijksgebouw JuBi in Den Haag werden de door MAT Afbouw ontwikkelde inbraak- en kogelwerende wanden geplaatst.


Lees verder...
Muziektheater Vredenburg Leidsche Rijn

In Muziektheater Vredenburg Leidsche Rijn (Rode Doos) vinden vooral grote concerten plaats. Het tijdelijke gebouw (t/m 2013) is naast concerten en optredens ook geschikt voor repetities en voorstellingen van het Utrechts Radiophilharmonisch Orkest.


Lees verder...
Afbouw bioscoopzalen en appartementen

Afbouw bioscoopzalen en appartementen in Hoofddorp.


Lees verder...
Conservatorium Amsterdam

De Gyproc Trophy in 2009 is een bevestiging van wat er op dit project (Conservatorium Amsterdam) gepresteerd is. De prijs wordt eens in de twee jaar uitgereikt aan het afbouwbedrijf dat volgens de gerenommeerde jury het meest aansprekende project heeft opgeleverd.


Lees verder...
Hotel Lumen Zwolle

De totaal afbouw van conferentiehotel Hotel Lumen Zwolle, met 125 kamers, gevestigd in het voetbalstadion van PEC Zwolle, werd gedaan met zo min mogelijk partijen, die zoveel mogelijk disciplines uitvoerden.


Lees verder...
Hilton Hotel Den Haag

Hilton Hotel Den Haag. Het voormalige PTT kantoor is begin 2007 volledig gestript om omgeturnd te worden tot een hoogwaardig 180 kamers tellende 5-sterren hotel met congresfaciliteiten, grand café en 16 woonappartementen.


Lees verder...
DeLaMar Theater Amsterdam

DeLaMar Theater Amsterdam. Akoestiek en geluidsisolatie in een authentiek pand.


Lees verder...
Comfortplafond® boostencomplex Maastricht

Metal Stud wanden en -plafonds met Lage Temperatuur Verwarming (LTV) en Hoge Temperatuur Koeling (HTK) leveren, tegen zeer lage energiekosten, een geweldige bijdrage aan het wooncomfort in zomer als winter.


Lees verder...
Afbouw Stadhuis Nieuwegein

Afbouw Stadhuis Nieuwegein. Een strak lijnenspel, afgewisseld met gebogen en getordeerde vlakken. Veel details en hoge eisen inzake brandwerendheid, geluidsisolatie en geluidsabsorptie
.


Lees verder...
Hoogwaardige oplossingen voor energiehuis Dordrecht

MAT Afbouw realiseert in opdracht van Van Wijnen Dordrecht de binnenafbouw van het Energiehuis in Dordrecht.


Lees verder...
Projecties NR. 19 – September 2011

PROJECTIES NR. 19 – SEPTEMBER 2011


Lees verder...
Dordrechts museum

PROJECTIES NR. 18 – JANUARI 2011 – Dordrechts museum


Lees verder...
Ikea hotel

PROJECTIES NR. 17 – JANUARI 2009 Ikea hotel


Lees verder...
Beeld en geluid

Projecties nr. 16 – maart 2007. Project: Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid


Lees verder...
Kliniek voor tandheelkunde en implantologie

Proejcties nr. 15 Kliniek voor tandheelkunde en implantologie


Lees verder...
Residentie Johan de Witt

PROJECTIES NR. 14 – MEI 2006 – Residentie Johan de Witt


Lees verder...
projecties-13-november-2005

PROJECTIES NR. 13 – NOVEMBER 2005 Project: Muziekgebouw aan ‘t IJ en BIMhuis Plaats: Amsterdam Opdrachtgever: BAM Amsterdam Uitvoering: Januari 2004 – februari 2005 Klik op deze link als de PDF niet direct getoond wordt of u de PDF wilt zien in een nieuwe tab.


Lees verder...
Utopolis megabioscoop

Tussen kantoren, woningen, winkels en culturele centra staat, boven op een gigantische parkeergarage, een felrood gebouw: de megabioscoop UTOPOLIS.


Lees verder...
Koninklijk Theater Carré

Projecties nr. 12 – februari 2005 Project: Koninklijk Theater Carré Plaats: Amsterdam Opdrachtgever: Hillen & Roosen B.V. Amsterdam Uitvoering: Maart 2004 – november 2004 Klik op deze link als de PDF niet direct getoond wordt of u de PDF wilt zien in een nieuwe tab.


Lees verder...

Het beste van MAT Groep

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN