DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Naadloze akoestische klimaatplafonds voor zeeman

Naadloze akoestische klimaatplafonds voor zeeman

Naadloze akoestische klimaatplafonds voor Zeeman. Comfortplafond® – onderdeel van MAT Afbouw – leverde een bijdrage aan de duurzame renovatie van het hoofdkantoor en distributiecentrum van Zeeman in Alphen aan de Rijn.

DUURZAAMHEID VOOR ZEEMAN
Retailer Zeeman bestaat inmiddels ruim 50 jaar en hecht veel waarde aan duurzaamheid. Het bedrijf met een kleine 1.300 winkels, laat het wat dat betreft niet bij mooie woorden. In de bedrijfsvoering is dat goed terug te vinden. En ook in de manier waarop men bestaande bouw hergebruikt en toekomstbestendig maakt. Op het dak van het distributiecentrum liggen na de renovatie zo’n 6.700 zonnepanelen.

KLIMAATBEHEERSING COMFORTPLAFOND®
Meer duurzaamheid is te vinden in de nieuwe entree van het kantoorgedeelte, met een aantal ontvangst- en vergaderzalen. Die is voorzien van klimaatbeheersing met Comfortplafond®. Dit systeem zorgt voor een aangenaam binnenklimaat in gebouwen. Niet alleen voor zakelijk gebruik, maar ook in woningbouw bewijst dit systeem zich keer op keer. Het systeem staat garant voor vele jaren comfort tegen lage verbruiks- en onderhoudskosten.

AKOESTIEK IN WERK- EN VERGADERRUIMTEN
Comfortabel werken wordt niet alleen bereikt via warmte en koeling, maar ook door een prettige akoestiek. Geluidsabsorptie in grote ruimten is een belangrijk pluspunt van Comfortplafond®. Het naadloze akoestische klimaatplafond voor Zeeman, dat geluid zeer goed absorbeert, zorgt voor een prettige werk- en vergaderruimten.

ESTHETISCH EN FUNCTIONEEL PLAFOND
Opdrachtgever Zeeman en architect Frans Fennis van Fennis_Metz Architecten BNA hebben met Comfortplafond® een prima oplossing op esthetisch vlak gevonden. Een functioneel plafond (klimaatbeheersing/akoestiek) kan zeker ook een mooi plafond zijn. Dat bewijst het naadloze akoestische klimaatplafond voor Zeeman. Met een systeemplafond is een dergelijk fraai resultaat voor plafonds in kantoren en woningen niet te bereiken. Comfortplafond® maakt dat wel mogelijk.

KOOFCONSTRUCTIES PREFAB IN ZALTBOMMEL
In het klimaatplafond is duurzame ledverlichting gemonteerd. De koofconstructies zijn volledig geïntegreerd in het plafond. Het strakke resultaat én het halen van de bouwplanning was o.a. mogelijk door de moderne prefab faciliteiten in de werkplaats van MAT Afbouw in Zaltbommel.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Comfort

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN