DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Woonvilla met Comfortplafond®

Woonvilla met Comfortplafond®

Woonvilla met Comfortplafond®. Je kunt meer met een strak plafond!

Je kunt meer met een strak plafond! Veel meer zelfs! Dat weten de eigenaren/bewoners van een luxe woonvilla in de bossen van Noord-Brabant inmiddels ook. Zij waren eerst alleen op zoek naar esthetisch fraaie plafonds met een bijzonder hoog kwaliteitsniveau, maar kregen veel meer.

Warm, koel, akoestisch

De woonvilla heeft een complete renovatie ondergaan. Zo’n beetje al het oude tussen de gevels maakte plaats voor moderne elementen. De esthetische wensen zijn niet alleen gecombineerd met duurzaamheid, maar ook met comfort op hoog niveau. Heerlijk warm in de winter en lekker koel in de zomer.

Maar comfort omhelst meer. Akoestiek in een huis bepaalt voor een belangrijk deel het gevoel van welbehagen. Helemaal als men muziek wil beléven. Wie daar hoge eisen aan stelt, kan niet zonder de optimale akoestiek, die muziek volledig tot z’n recht laat komen. Dat maakt het genieten in de eigen woning compleet.

Naadloze akoestische klimaatplafonds

Het bereikte wooncomfort op hoog niveau is mogelijk geworden door het aanbrengen van naadloze akoestische klimaatplafonds. Dit – gasloze – product, gemaakt, geleverd en aangebracht door MAT Comfort, zorgt voor comfort via lage temperatuur verwarming én koeling via de plafonds. Géén ongewenste luchtstromen, maar egale behaaglijkheid. Totaal onopvallend, géén radiatoren en airco’s, doet het z’n werk “achter de schermen” van een uitermate strak en fraai interieur.

Een naadloos akoestisch Comfortplafond® van MAT Comfort is om van te genieten. Om te kijken naar grote oppervlakten zonder naden. Wellicht intens genietend van muziek, want instrumenten en zang, tot in detail, krijgen alle égards met een naadloos akoestisch plafond van MAT Comfort.

Niet bekend met de meerwaarde

De eigenaren/bewoners van de luxe woonvilla waren in eerste instantie niet bekend met de meerwaarde van de naadloze akoestische klimaatplafonds van MAT Comfort. Gelukkig werden zij er op het juiste moment op gewezen. Op tijd dus, zodat men nog vele jaren kan genieten van duurzame warmte en koeling, perfecte akoestiek en dat allemaal in een uitermate fraaie “verpakking”.

The Art of Living

Het project Woonvilla met Comfortplafond® staat op The Art of Living Online.

Meer informatie?


Copyright fotografie: Fotografie Dré Wouters, The Art of Living magazine


Neem direct contact op

Het beste van MAT Comfort

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN