DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Verduurzamen kantoorgebouw Reggeveste met Comfortplafond®

Verduurzamen kantoorgebouw Reggeveste met Comfortplafond®

In de bouwsector is VolkerWessels absoluut een bekende en grote naam. Vanuit de Twentse thuisbasis worden tal van activiteiten ontwikkeld. Reggeborgh Vastgoed, dat naadloos verweven is met VolkerWessels, zal na oplevering gaan huisvesten in het vernieuwde Reggeveste. Bouwbedrijf Wessels Rijssen gaf opdracht aan MAT Comfort voor de naadloze klimaatplafonds.

Verduurzamen van modern gebouw

Het absoluut modern ogende kantoorgebouw dateert uit 2009. Slechts 12 jaar (2021) jong en toch wordt er aan de binnenzijde hard gewerkt aan een nieuwe “invulling”. Wellicht is het een gevolg van hun eigen “Corporate Social Responsibility beleid”, waarin het streven naar duurzaamheid een prominente plaats heeft gevonden. Het goede voorbeeld geef je immers het beste zelf.

2.100 m2 naadloze klimaatplafonds Comfortplafond® Stuc

Eén in het oog springende bouwkundige verduurzaming is in handen van de MAT Groep. MAT Comfort brengt namelijk 2.100 m2 naadloze klimaatplafonds Comfortplafond® Stuc aan. Dat is uitermate fraai om te zien. Het oog wil ten slotte ook wat.

Uiteraard is Comfortplafond® duurzaam vanwege het geringe onderhoud, de lange levensduur en het “gasloos” zijn. Voor de mens in kwestie biedt het klimaatsysteem dagelijks optimaal werkcomfort tijdens alle seizoenen van het jaar.

Uitstekende “belegging” kantoorruimtes

De bepaald niet rechttoe-rechtaan kantoorruimtes in het halfronde gebouw zijn voorzien van in Zaltbommel geprefabriceerde gipskarton-panelen. In eigen beheer brengt MAT Comfort de leidingen aan voor het lage-temperatuur verwarmings- en koelingssysteem. Door de optimale “belegging” van de leidingen in de panelen worden constant de gewenste temperatuurwaarden behaald. Zonder “tochtstromen” uiteraard en zonder waarneembaar geluid, zoals bij aircosystemen wel het geval is.

Expertise in engineering, eigen productie en uitvoering

Het aanbrengen van de klimaatplafond-panelen in kamers die eindigen in een ronde gevel vergt de nodige vakbekwaamheid. Dat geldt ook voor de uitsparingen in de panelen t.b.v. techniek, lucht en licht.

Voor MAT Comfort betekent deze opdracht van een gerenommeerd bouwconcern als VolkerWessels de erkenning dat de inmiddels in vele jaren opgebouwde expertise in engineering, eigen productie van panelen en uitvoering wordt gewaardeerd.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Comfort

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN