DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Revitaliseren van vastgoed met comfortplafond®

Revitaliseren van vastgoed met comfortplafond®

De leegstandsproblematiek op de vastgoedmarkt houdt de gemoederen bezig. De belangstelling voor een langdurige herbestemming van kantoren groeit. Door bestaande panden weer aantrekkelijk te maken voor huurders en kopers stijgen de kansen voor vastgoedeigenaren op verhuur of verkoop.

Welbevinden
Aantrekkelijk maken betekent onder andere dat er gezorgd moet worden voor een prettig werk- en vergaderklimaat door het hele jaar heen. Het moderne kantoor moet aangenaam koel in de zomer en behaaglijk warm in de zomer zijn. Dat bevordert de prestaties. Een goede akoestiek hoort daar eveneens bij. Als deze omstandigheden – het welbevinden – goed zijn, dan bevordert dat de prestaties van degenen die er werken.

Lagere energiekosten
Als er plannen voor revitalisering van kantoorpanden gemaakt worden mogen duurzaamheid en lagere energiekosten niet ontbreken. Ook wat dat betreft kunnen slagen gemaakt worden met de klimaatplafonds van Comfortplafond®.

Lagere bouwkosten
Comfortplafond® levert een product dat het vastgoed duidelijk verbetert en aantrekkelijk maakt voor vele jaren zinvol gebruik. Door onder andere slim gebruik te maken van bestaande plafondsystemen kunnen de bouwkosten relatief laag gehouden worden.

Comfortplafond® ziet daarom volop kansen bij de herbestemming van vastgoed.

De uit 1975 daterende hoogbouw Torenhove Delft is een goed voorbeeld van een succesvol project.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Comfort

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN