DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Kantoorgebouw torenhove Delft

Kantoorgebouw torenhove Delft

Kantoorgebouw Torenhove Delft. “Revitalisering van kantoorgebouwen is het verbeteren van de kwaliteit en duurzaamheid van bestaand vastgoed met als doel dit een tweede leven te geven”, zo luidt de verklaring.

REVITALISEREN VOLGENS EISEN VAN DEZE TIJD
Door te revitaliseren kunnen vastgoedeigenaren hun panden voor vele jaren een nieuwe bestemming geven. Wie dat wil doen met duurzaamheidseisen van deze tijd, schenkt vooral aandacht aan het “huurderswelbevinden”, via onder andere een aangenaam klimaat en lagere energiekosten. De vastgoedeigenaar van kantoorgebouw Torenhove in Delft koos daarom voor klimaatplafonds van Comfortplafond®.

AANGENAAM WERK- EN VERGADERKLIMAAT
Het 22 verdiepingen hoge kantoorgebouw (uit 1975) is, in opdracht van Bokhorst Installatietechniek en Van der Vorm Vastgoed BV, op tal van plaatsen (vooral aan de zuidkant) voorzien van klimaatplafonds voor een aangenaam werk- en vergaderklimaat. Te koud is niet goed, te warm evenmin. Onderzoeken tonen aan dat de concentratie en prestaties sterk teruglopen bij hoge temperaturen in kantoren. Tocht en hinderlijke luchtstromen maken mensen sneller ziek en overlast van geluid (bijvoorbeeld van een airco) kan een bron van werkstress zijn.

De temperatuur is nu het gehele jaar door en onder alle weersomstandigheden constant en een klimaatplafond van Comfortplafond® is absoluut stil. De geluid absorberende panelen hebben een positieve invloed op de akoestiek in de kantoorruimte.

STALEN GEPERFOREERD CASSETTESYSTEEM
Op het project Torenhove Delft is het in eigen beheer geproduceerde stalen – geperforeerd – cassettesysteem van Comfortplafond® toegepast. Dat heeft gezorgd voor een lagere bouwprijs, dan bijvoorbeeld mogelijk is met een naadloos Comfortplafond® van gipskarton.

Het bestaande raamwerk van het oude systeemplafond is opnieuw gebruikt. Het was mogelijk om dat zo te wijzigen en te versterken dat de panelen (60 x 60 en 60 x 120) en isolatie van het systeem van Comfortplafond® toegepast konden worden. Daarmee zijn aansprekende voordelen qua kosten en milieu genoemd.

FOTO’S
Project Torenhove Delft

Neem direct contact op

Het beste van MAT Comfort

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN