DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Duurzaam woon- en slaapgenot

Duurzaam woon- en slaapgenot

Duurzaam woon- en slaapgenot. Warme zomernachten en toch een goede nachtrust? Vanzelfsprekend is dat allerminst. Zorg voor een aangename en constante slaapkamertemperatuur, zo leert de ervaring. Dat kan via een klimaatplafond van Comfortplafond®, geleverd en aangebracht door MAT Afbouw.

COMFORTPLAFOND® LAAGTEMPERATUUR AFGIFTESYSTEEM
Geen stroomvretende, hinderlijk geluid en koude lucht producerende airco, maar een weldadig regulerend plafond van gipskarton, met daarin een geluidloos systeem, onzichtbaar verwerkt. Het natuurlijke materiaal (gips en karton) is de basis van een duurzaam geheel. Het Comfortplafond® laagtemperatuur afgiftesysteem vraagt namelijk weinig elektra voor de koeling die geleverd wordt. Het is zeer onderhoudsvriendelijk en kent een lange levensduur.

MODERNE WONING MET MODERNE TECHNIEKEN
MAT Afbouw wordt met haar innovatieve product Comfortplafond®, voor laagtemperatuur koeling én warmte, steeds vaker gevraagd bij moderne woningen met moderne technieken. Duurzame woningen, waarbij er maximaal ingezet wordt op leefcomfort en het welzijn van de bewoners. Dat beperkt zich niet langer tot woonkamers en keuken. De aandacht voor een weldadige nachtrust, via een constante slaapkamertemperatuur, is duidelijk toegenomen.

VILLA IN DE BOSSEN MET COMFORTPLAFOND® KLIMAATPLAFOND
Een mooi voorbeeld van hoe een duurzaam koelings- en verwarmingssysteem hand in hand gaat met optimaal woongenot, is de villa op deze foto. In een bosrijke omgeving is puur woongenot gerealiseerd. De architect tekende meerdere vertrekken, waaronder de slaapkamers op de tweede verdieping. Het  licht mag rijkelijk binnenkomen. De drukkende zomerwarmte echter niet. Het belang van een constante slaapkamertemperatuur voor een verkwikkende nachtrust stond voorop bij de ontwerpers. En daarmee was de keuze voor Comfortplafond® klimaatplafond eigenlijk al bepaald.

COMFORTABELE WOON- EN SLAAPRUIMTES
MAT Afbouw heeft in vele jaren al ruime ervaring opgedaan met de advisering, engineering, levering en installatie van Comfortplafond® klimaatplafonds. Niet alleen op grote projecten, zoals kantoren en bedrijfsruimten, maar ook in tal van woningen. Er is nu al veel mogelijk op het gebied van comfortabele, duurzame koeling en verwarming van woon- en slaapruimtes.

Meer weten over duurzaam woon- en slaapgenot? Neem dan vrijblijvend contact op.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Comfort

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN