DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

De slimste woning Eindhoven

De slimste woning Eindhoven

Ook de Slimste Woning van Nederland moet verwarmd en gekoeld worden. Waar zoveel toekomstgerichte aandacht is voor het gebruik van computergestuurde apparatuur, onder andere waar het om energiebesparing en duurzaamheid gaat, mag klimaatbeheersing via Comfortplafond® niet ontbreken in De Slimste Woning Eindhoven.

Daarom is het niet verwonderlijk dat de Stichting Smart Homes en Comfortplafond® elkaar hebben gevonden in een bijzondere samenwerking ter promotie van comfortabel, veilig en plezierig wonen.

BELEVEN WAT DOMOTICA KAN BETEKENEN

Stichting Smart Homes laat verschillende mogelijke technische oplossingen zien in de unieke demonstratiewoning. Eén van de belangrijkste doelstellingen is om de bezoekers daadwerkelijk te laten beleven wat domotica kan betekenen. Daarnaast wil Smart Homes samen met de subsidieverstrekkers via de Slimste Woning van Nederland extra aandacht geven aan educatie, duurzaamheid, zorg en innovatie. Als kenniscentrum wil men het (inter)nationale aanspreekpunt voor domotica en slim wonen zijn.

GEÏNTEGREERDE MEET- EN REGELTECHNIEK

Het stimuleren van slimme, begrijpelijke en toegankelijke oplossingen en diensten voor de persoonlijke woon- en leefomgeving juicht Comfortplafond® van harte toe. Hoewel onzichtbaar – dat moet ook zo zijn – is Comfortplafond® zeer tevreden over haar aandeel in de ervaringen die bezoekers in zowel de zomer als in de winter opdoen. Zij kunnen dat doen zonder hinderlijke luchtstromen en ontsierende verwarmings- en koelingssystemen. De bezoeker ervaart het gemak van de innovatieve geïntegreerde meet- en regeltechniek in de klimaatplafonds, waardoor per ruimte de temperatuur apart geregeld kan worden.

FOTO’S

Interieurfoto’s

Fotopagina Smart Homes

VIDEO

Video over de Slimste Woning

DE SLIMSTE WONING OP ANDERE WEBSITE

Smart Homes

Neem direct contact op

Het beste van MAT Comfort

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN