DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Comfortplafond® bij Revitalisering kantoorgebouwen

Comfortplafond® bij Revitalisering kantoorgebouwen

Revitalisering van kantoorgebouwen is het verbeteren van de kwaliteit en duurzaamheid van bestaand vastgoed met als doel dit een tweede leven te geven.

Metalen cassette klimaatplafonds
De verwachting is dat de belangstelling voor duurzame klimaatplafonds van Comfortplafond® bij het revitaliseren van vastgoed toe zal nemen, zeker nu de metalen cassette klimaatplafonds toegevoegd zijn aan het assortiment. Hiermee wordt een lagere bouwprijs mogelijk, dan bijvoorbeeld een naadloos Comfortplafond® van gipskarton.

De in eigen beheer gehouden productie van de panelen draagt bij aan een concurrerende prijsstelling, waarbij wel alle know-how van de vakmensen van Comfortplafond® benut kan worden.

Oude systeemplafond hergebruikt
Het wordt nog interessanter als in een kantoorpand het bestaande raamwerk van het oude systeemplafond hergebruikt kan worden. Comfortplafond® kan dit zo wijzigen en versterken dat de panelen (60 x 60 en 60 x 120) en isolatie van het systeem van Comfortplafond® zonder problemen toegepast kunnen worden.

Project Torenhove Delft
Op het Project Torenhove Delft zijn metalen cassette klimaatplafonds zijn aangebracht, die zorgen voor een prettig werk- en vergaderklimaat als onderdeel van de revitalisering van dit kantoorgebouw uit 1975.

Laag energieverbruik
Op de website van Björnd Makelaardij uit Delft staat over dit project: Beschikbaar in kantoorgebouw Torenhove: 15de etage – 422,5 m2 bruto – huurprijs € 136,- per m2 exclusief servicekosten. Unit voorzien van hoogwaardig ventilatiesysteem en koelplafonds – laag energieverbruik.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Comfort

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN