DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Akoestisch klimaatplafond Stadswinkel Rotterdam

Akoestisch klimaatplafond Stadswinkel Rotterdam

Het is prachtig geworden en het toekennen van de prijs “Interieur van het Jaar 2018”, is absoluut terecht. Felicitaties voor de opdrachtgever en alle betrokkenen zijn op z’n plaats. Met name voor de ontwerpers Munnik-deJong architecten & Merk X en aannemer Burgy Bouwbedrijf uit Leiden.

Akoestisch klimaatplafond in bestek

Ook MAT Afbouw en MAT Comfort leverden een aandeel aan het project dat inmiddels door veel Rotterdammers bezocht wordt. In het bouwbestek was een bepaald type klimaatplafond met akoestische kwaliteiten opgenomen. Op initiatief van de aannemer kwam MAT Comfort in beeld. Het akoestisch klimaatplafond Comfortplafond® bleek een volwaardig – en beter – alternatief te zijn voor de oorspronkelijke keuze in het bestek.

Betere akoestische prestaties en lagere kosten

Comfortplafond® scoort duidelijk beter qua akoestische prestaties. Daarnaast bleek een significante kostenbesparing mogelijk op dit type klimaatplafond. Een beter product voor lagere kosten en dat overtuigde de partners in het bouwproces. Comfortplafond® nam de plaats in van de oorspronkelijk genoteerde leverancier van het klimaatplafond in de nieuwe Stadswinkel Centrum Stadhuis Rotterdam.

Duurzame diffusiedichte leidingen

De installateur van de technische installaties – ook betrokken in het overleg over de toepassing van Comfortplafond® als akoestisch klimaatplafond – bleek content te zijn met het alternatief van MAT Comfort. Technisch bureau Massier vindt het gebruik van duurzame diffussiedichte leidingen door MAT Comfort een belangrijk pluspunt. Dat garandeert een zeer lange levensduur, zonder onderhoud.

Grote stuclijst naadloos geïntegreerd in klimaatplafond

Vermeldenswaardig is de grote stuclijst die naadloos geïntegreerd is in het akoestisch klimaatplafond. Dat maakt het geheel af. Stadswinkel Centrum Stadhuis Rotterdam beschikt op diverse plaatsen over een zeer strak naadloos plafond. Een plafond dat meer doet dan er fraai uitzien. Het zorgt voor comfortabele warmte en weldadige koeling en dus constant een aangenaam binnenklimaat. De akoestische prestaties (demping van geluid) zorgen voor comfortabele werk- en verblijfplekken.

Als MAT Comfort zijn wij zeer tevreden en trots dat Comfortplafond® als akoestisch klimaatplafond in Stadswinkel Centrum Stadhuis Rotterdam is toegepast tot tevredenheid van alle partijen.


Foto’s: Arjen Veldt

Neem direct contact op

Het beste van MAT Comfort

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN