DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Akoestisch klimaatplafond GGD Zwolle

Akoestisch klimaatplafond GGD Zwolle

Er is een akoestisch klimaatplafond van Comfortplafond® geplaatst in de entree van het pand waar de GGD IJsselland in Zwolle gehuisvest is.

Het moderne naadloos plafond verzorgt de verwarming in de winter en koeling in de zomer tegen lage energiekosten. Daarnaast zorgen de akoestische voorzieningen voor een prettig gedempt geluid in de ruimte en dus voor nog meer comfort.

MONUMENTALE ELEMENTEN BEHOUDEN
Het plafond ziet er prachtig uit, mede doordat de monumentale elementen van het plafond bij de verbouwing van de entree behouden zijn gebleven.

De kenmerkende ornamenten zijn na installatie van het klimaatplafond – met daarin diffusiedichte kunststof leidingen – aangebracht. Het ontwerp van het plafond werd daarom speciaal voorzien van niet-actieve zone’s. De ornamenten konden daarop aangebracht worden zonder schade te veroorzaken aan de leidingen van het klimaatsysteem.

SAMENWERKING
Comfortplafond® werkte op dit project succesvol samen met architect BiermanHenket Architecten en Bouwgroep Hegeman. Het is gelukt om esthetische kenmerken te koppelen aan moderne technieken op het gebied van klimaatbeheersing en akoestiek.

Het voormalige kantoor (Rijksmonument) van de Electriciteits Fabriek IJsselcentrale in Zwolle is tussen 1939-1946 gebouwd. In 2015/2016 is het grondig gerenoveerd en in gebruik genomen door GGD IJsselland.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Comfort

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN