DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Renovatie Victoria Hotel

Renovatie Victoria Hotel

MAT Afbouw werkt mee aan de renovatie van het Victoria Hotel in Amsterdam. Het op een na oudste hotel van de hoofdstad gaat zijn interieur wederom veranderen. Het oude monumentale karakter van het hotel wordt daarbij niet aangetast. Sterker nog, het wordt nog mooier.

Het is een enorme klus, waarbij ten behoeve van het verticale transport in de patio een torenkraan wordt geplaatst. Overigens verzorgt MAT Afbouw haar eigen logistiek.

ORGANISATIEVERMOGEN EN LOGISTIEKE KRACHT
De grootschalige renovatie van het monumentale pand, dat stamt uit 1890, zal ongeveer een jaar duren. Onder meer bestaan de werkzaamheden uit het vernieuwen van 134 kamers, waarbij geen enkele kamer hetzelfde is en veel prefab contracten worden toegepast.

In feite gaat het dus om 134 projecten. Het zal duidelijk zijn dat dit iets vraagt van het organisatievermogen en van de logistieke kracht.

De kamers krijgen een uitstraling die past bij dit monumentale hotel. Dit geldt eveneens voor de algemene publieke ruimte waar de nadruk zal worden gelegd op verbeteren van de akoestiek.

HISTORIE VICTORIA HOTEL AMSTERDAM
Het Victoria Hotel in Amsterdam is een van de oudste moderne hotels in Nederland. Het hotel is nauw verbonden met de Amsterdamse geschiedenis en is sinds 2001 beschermd monument vanwege de cultuurhistorische waarde van het bijzondere gevelontwerp en het stedenbouwkundige belang. Het hotel ligt op de hoek van het Damrak en de Prins Hendrikkade tegenover het Prins Hendrikplantsoen.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Afbouw

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN