DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Prefab At’otel Amsterdam

Prefab At’otel Amsterdam

Prefab Art’otel Amsterdam. De 106 hotelkamers in het Art’otel in Amsterdam (tegenover Centraal Station) worden voorzien van compleet glazen badkamers. Dit betekent dat de aansluiting voor het glas in het plafond van de badkamer tot op de millimeter nauwkeurig moet zijn ten opzichte van de constructie op de vloer.

Daarbij komt dat het plafond voorzien is van diverse hoeken en sparingen. Aangezien de kwaliteitseisen zeer hoog zijn, is gekozen voor prefabricage van het verlaagde plafond van de badkamer en van de ruimte naar de kamerdeur.

Frezen van gipskarton platen
Met de speciale freesmachine in de werkplaats in Zaltbommel worden hout, staal, en gipskarton tot één geheel gevoegd en wordt er op een deel van de binnenzijde een kleur aangebracht. Hierdoor is een ongekend strak en maatvast resultaat mogelijk. De machine kan gipskarton platen in verstek frezen, waardoor er een perfecte hoek van 90 graden ontstaat. De afwerking daarna (klasse A met strijklicht) is vervolgens geen probleem, dit in tegenstelling tot de klassieke methode.

MAT Afbouw is in opdracht van aannemer Salverda in juli 2012 gestart met een groot afbouwpakket, waarvan de metal stud plafonds in de badkamers onderdeel uitmaken.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Afbouw

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN