DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Muziektheater Vredenburg Leidsche Rijn

Muziektheater Vredenburg Leidsche Rijn

In Muziektheater Vredenburg Leidsche Rijn (Rode Doos) vinden vooral grote concerten plaats. Het tijdelijke gebouw (t/m 2013) is naast concerten en optredens ook geschikt voor repetities en voorstellingen van het Utrechts Radiophilharmonisch Orkest.

De eisen aan de akoestiek zijn hoog.

Om het verkeersgeluid van buiten te weren (de A2 lag dichtbij dit gebouw) is de luchtgeluidisolatiewaarde van de gevel van groot belang.

POP SPECTRUM RW 60 DB MET TECHNOSTAR SCHEIDINGSWANDEN

De hoge eisen aan de binnenafbouw werden bereikt met Technostar scheidingswanden, een systeem bestaande uit beugels die – met bijbehorende trillingdempende ontkoppelingselementen – stalen geprofileerde binnendozen, bekleed met gipskartonplaten, verbinden met de dragende staalconstructie. In het normale spectrum kan een Rw van 74 dB worden gerealiseerd, en gecorrigeerd voor het spectrum pop een Rw groot 60 dB.

Technostar is brandveilig en in staat om hoge geluidisolatiewaarden te bereiken. MAT Afbouw kan een snelle montage garanderen.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Afbouw

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN