DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Klimaatplafond in villa en landhuis

Klimaatplafond in villa en landhuis

De belangstelling voor klimaatplafond in villa en landhuis neemt toe. Comfortplafond®, een naadloos, veilig en niet zichtbaar systeem, verwerkt in gipskarton, zorgt voor warmte en koeling vanuit het plafond en past uitstekend bij de wens om comfortabel en luxe te wonen.

KANSEN VOOR DE ARCHITECT
Villa’s of landhuizen zijn heel vaak projecten waarbij de architect zijn of haar creatieve uitingen volop kwijt kan. Als grote vrijheid in ontwerpen nodig is, dan biedt een naadloos plafond, dat de gehele ruimte egaal verwarmt in de winter en koelt in de zomer, absoluut kansen voor de architect om het design dat in gedachten is ook werkelijkheid te laten voeren. Géén hinderlijke obstakels, vrijheid in vormgeving en strakke naadloze plafonds; het kan met Comfortplafond®.

COMFORTABEL WONEN IN ALLE VIER SEIZOENEN
Voor de bewoners blijft het niet alleen bij de “looks” als onderdeel van comfortabel wonen. Het geheel moet gewoon goed aanvoelen en uiteraard is het binnenklimaat daarbij een zeer belangrijke factor. Met een klimaatplafond is het binnen altijd behaaglijk, in alle vier seizoenen van het jaar.

DUURZAAM EN SPAARZAAM KLIMAATPLAFOND
Een klimaatplafond van Comfortplafond® blijkt een verstandige investering te zijn. Niet alleen door het hoge woongenot, maar ook doordat Lage Temperatuur Verwarming (LTV) en Lage Temperatuur Koeling (LTK) uitermate duurzaam is. Het kenmerkt zich onder andere door een zeer lange levensduur, zeer weinig onderhoud en een laag energieverbruik.

ERVARING MET KLIMAATPLAFONDS IN VILLA EN LANDHUIS
MAT Afbouw heeft reeds ruime ervaring opgebouwd met het aanbrengen van klimaatplafonds in villa’s en landhuizen, zowel in de stuc- als de akoestische variant. De voordelen van al die opgebouwde kennis, de eigen productiemiddelen en vakmensen met veel ervaring, zetten wij graag in op nieuwe projecten.

Belangstelling in comfortabel wonen met klimaatplafonds van Comfortplafond®?
Neem vrijblijvend contact met ons op.

De onderstaande foto’s zijn van een onlangs opgeleverd landhuis in Mierlo.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Afbouw

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN