DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Hotel Lumen Zwolle

Hotel Lumen Zwolle

De totaal afbouw van conferentiehotel Hotel Lumen Zwolle, met 125 kamers, gevestigd in het voetbalstadion van PEC Zwolle, werd gedaan met zo min mogelijk partijen, die zoveel mogelijk disciplines uitvoerden. Op 5 verdiepingen zijn circa 8.000 m² metal stud wanden en 4.000 m² metal stud plafonds en systeemplafonds gerealiseerd.

BUILD EN DESIGN OPDRACHT

Build en design werd onder andere toegepast bij de hoteldeuren. De houten toegangskozijnen met 54 mm geluidsdeuren, waaraan zeer hoge eisen werden gesteld inzake de brand- en geluidsisolatie, zijn tijdens de uitvoering uitontwikkeld en in de opdracht opgenomen. In deze fase van de afbouw zijn in nauw overleg ook de prefab koven in vouwgips verder ge-engineerd.

De scheidingsconstructies tussen kamer en badkamer zijn uitgevoerd in een RVS kader met speciaal veiligheidsglas.

NAGALM IN HET ATRIUM BEPERKEN

Om de nagalm in het atrium tot een tot een minimum te beperken is Coatacoustic 0,9 (onderdeel van MAT Afbouw) toegepast.

De 14 meter hoge metal stud wand heeft het uitvoeringsteam tot het uiterste van haar kunnen gedreven.

De eye-cather op de begane grond – een elipsvormig metal stud plafond – werd tijdens de uitvoering door de architect ontworpen en gebouwd.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Afbouw

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN