DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

GustoMSC in karakteristiek industrieel pand

GustoMSC in karakteristiek industrieel pand

In opdracht van Bouwbedrijf v.d. Tempel uit Schiedam wordt er gewerkt aan de afbouw van de herhuisvesting van GustoMSC; ook in Schiedam.

Het offshore ingenieursbureau verhuist naar de Timmerfabriek; een karakteristiek industrieel pand uit 1948. JHK Architecten ontwierp de hoogwaardige kantooromgeving met behoud en herstel van het oorspronkelijke open karakter. Comfort, functionaliteit en authenticiteit gaan samen in de gebouw.

STAALFRAME-PROFIELEN

Authentieke kenmerken zoveel mogelijk behouden kan prima met de afbouw met metal stud. De plafonds moeten in het zicht blijven en daarom wordt alle techniek en installatiewerk onder de nieuwe vloeren aangebracht. Bijzonder is dat MAT Afbouw zwaardere staalframe-profielen (doorlopend tot op de betonnen verdiepingsvloer) toepast om dit mogelijk te maken. Als de houten vloeren op 70 cm hoogte zijn aangebracht, is het aan MAT afbouw om de gebruikelijke metal stud wanden aan te brengen.

BUITENGEVELS BEKLEDEN EN COATACOUSTIC

MAT Afbouw zorgt ook voor de isolerende bekleding met gipskarton van de buitengevels. Om de akoestiek in het open gebouw te verbeteren, wordt Coatacoustic toegepast.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Afbouw

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN