DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

DeLaMar Theater Amsterdam

DeLaMar Theater Amsterdam

DeLaMar Theater Amsterdam. Akoestiek en geluidsisolatie in een authentiek pand. Een oplevering die ver van te voren was gepland en hoge kwaliteitseisen.

Zwarte houtwolcement
In de grote toneeltorens en de technische zolder is zo’n 2.400 m² zwarte houtwolcement aangebracht en 8.000 m² metal stud plafonds, wanden en voorzetwanden.

Rechte en gebogen MDF-lichtkoven
In de prefab MDF-koven rondom de akoestische plafonds is indirect licht en tevens de mechanische ventilatie weggewerkt. In totaal meer dan 400 meter, in rechte en gebogen uitvoering.

Naadloos akoestisch plafond
Het geheel naadloze rode akoestisch plafond van 260 m² in de rode foyer. Dat is tevens zeer functioneel, want de “0,9 superfijn” van Coatacoustic absorbeert optimaal de kakofonie aan geluid tijdens de pauzes van de voorstellingen. De Alpha-waarde van dit product bedraagt 0,9 (90% absorptie).

De 1.300 m² witte naadloze akoestische plafonds in “0,6 superfijn”, die elders in de openbare ruimten is verwerkt, absorbeert dat ook én geheel onopvallend.

Uitgekiende logistiek
De strakke planning op dit binnenstedelijk project kon worden gerealiseerd door de uitgekiende logistiek van MAT Afbouw, die just-in-time en just-on-the-place leveringen mogelijk maakt.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Afbouw

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN