DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Afbouw bioscoopzalen en appartementen

Afbouw bioscoopzalen en appartementen

Afbouw bioscoopzalen en appartementen in Hoofddorp. De ruwbouw van de appartementen is bovenop de nieuw te realiseren Cinemeerse bioscoop gebouwd in een structuur van stalen kolommen en kanaalplaatvloeren. De gevels zijn met gevelsluitenden elementen dichtgezet.

De droge afbouw van de appartementen is in 21 weken gerealiseerd. Dit vergde een maximale afstemming van de planning en logistiek op een relatief kleine bouwplaats. Voor de start van de afbouw is in nauw overleg met alle bouwpartners de planning vastgesteld.

Woningscheidende en ontkoppelde wanden
De hoofddraagconstructie van de appartementen (staalskelet / kanaalplaatvloeren) is star op het betonskelet van de bioscoop gebouwd. Hierdoor is ontkoppeling van woningscheidende wanden en plafonds van de appartementen noodzakelijk.

IVI-metalen profielen
Om geluidsoverlast te voorkomen koos MAT Afbouw voor IVI-metal profielen. Zelfs de dreun van de bastonen vanuit de bioscoop is hierdoor niet te horen.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Afbouw

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN