DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Montage / installatie

Montage / installatie

Montage Comfortplafond®

De montage en de techniek rondom een Comfortplafond® wordt zeer zorgvuldig uitgevoerd door MAT Comfort. De kunststof leidingen worden verwerkt in speciale gipskartonplaten, die afgewerkt worden met een warmtegeleidende beschermfolie.

De leidingen zijn volgens een uitgekiend patroon aangebracht en zorgen voor een optimale warmte of koude afdracht. De platen worden probleemloos gekoppeld en naadloos afgewerkt tot een strak en fraai plafond, dat zelfs gebogen kan zijn. Ruimtes krijgen op deze manier een aangename en goed verdeelde stralingswarmte en -koeling én een fraaie, strakke uitstraling.

Nauwkeurige montage en zeer lage onderhoudskosten

Ervaren vakmensen van MAT Comfort zorgen bij een comfortplafond® voor een uiterst nauwkeurige montage en mede daardoor is het plafond zelf onderhoudsvrij. De zeer lage onderhoudskosten tijdens de lange levensduur van het totale systeem (plafond + technische installatie) zorgen ervoor dat een comfortplafond® met recht een duurzaam systeem genoemd mag worden.

Warmtepomp of hybride CV-installatie

Comfortplafond® kan toegepast worden op vrijwel iedere installatie. Vooral in combinatie met een warmtepomp maakt het duurzame systeem zeer energiezuinig en kan de investering zich snel terugverdienen.

Voor de naadloze klimaatplafonds van gipskarton onderscheidt een Comfortplafond® de volgende varianten:

– dichte plafonds
– akoestische plafonds
– plafond eilanden

Diffusiedichte slangen techniek Comfortplafond®

Het klimaatplafond van Comfortplafond® is voorzien van diffusiedichte kunststof slangen en worden aangesloten op de moduulverdelers die de scheiding verzorgen tussen het klimaatplafond en de installatie van de installateur.

Bij oplevering wordt het systeem gevuld en op druk gezet volgens een vast persprotocol. De werking wordt gecontroleerd met behulp van een thermografische camera.

Een Comfortplafond®: koelvermogen en verwarmingsvermogen

Door het gerenommeerde adviesbureau Peutz zijn op de testlocatie in Mook metingen verricht van de verschillende opstellingen die Comfortplafond® kan realiseren. Op basis van het gevraagde koel- en/of verwarmingsvermogen wordt de meest optimale opbouw gekozen.


Installatie door MAT Comfort

MAT Comfort verzorgt de installatie van een Comfortplafond® met eigen vakbekwame medewerkers. Een Comfortplafond® is een naadvrij plafond waarin zowel koeling en verwarming als akoestische maatregelen zijn te integreren. Koeling en verwarming zijn gerealiseerd door een koperen of kunststofbuis die door het plafond slingert. Het verwarmen gebeurt met lagere temperaturen dan bij radiatoren waardoor het systeem energiebesparend werkt. De koeling is, in tegenstelling tot de traditionele airco, volledig geruisloos. Doordat luchtcirculatie vrijwel volledig uitblijft, is het plafond ook geschikt voor mensen met een stofallergie.

Veelzijdig Comfortplafond®

Het Comfortplafond® wordt tijdens de installatie esthetisch fraai en glad afgewerkt. Het is ook mogelijk om een comfortplafond® in gebogen vorm te plaatsen.

Comfortplafond®  een duurzaam systeem

Door uitsluitend ervaren vakmensen in te zetten bij de installatie van het Comfortplafond®, is door de uiterst nauwkeurige montage het plafond zelf onderhoudsvrij. De zeer lage onderhoudskosten tijdens de lange levensduur van het totale systeem (plafond + technische installatie) zorgen ervoor dat Comfortplafond® met recht een duurzaam systeem genoemd mag worden.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Comfort

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN