DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Installatie

Installatie

Installatie door MAT Comfort

MAT Comfort verzorgt de installatie van een Comfortplafond® met eigen vakbekwame medewerkers. Een Comfortplafond® is een naadvrij plafond waarin zowel koeling en verwarming als akoestische maatregelen zijn te integreren. Koeling en verwarming zijn gerealiseerd door een koperen of kunststofbuis die door het plafond slingert. Het verwarmen gebeurt met lagere temperaturen dan bij radiatoren waardoor het systeem energiebesparend werkt. De koeling is, in tegenstelling tot de traditionele airco, volledig geruisloos. Doordat luchtcirculatie vrijwel volledig uitblijft, is het plafond ook geschikt voor mensen met een stofallergie.

Veelzijdig Comfortplafond®

Het Comfortplafond® wordt tijdens de installatie esthetisch fraai en glad afgewerkt. Het is ook mogelijk om een comfortplafond® in gebogen vorm te plaatsen.

Comfortplafond®  een duurzaam systeem

Door uitsluitend ervaren vakmensen in te zetten bij de installatie van het Comfortplafond®, is door de uiterst nauwkeurige montage het plafond zelf onderhoudsvrij. De zeer lage onderhoudskosten tijdens de lange levensduur van het totale systeem (plafond + technische installatie) zorgen ervoor dat Comfortplafond® met recht een duurzaam systeem genoemd mag worden.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Comfort

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN