DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Renovatie

Renovatie

Doos-in-doos systeem renovatie.

Metal-stud wanden en Comfortplafond® zijn bij uitstek geschikt voor het renoveren van woningen, complete woonblokken, flatgebouwen, kantoren en fabrieken.

Nieuwe woningen met metal stud voldoen aan de hoogste eisen van brandwerendheid, thermische-, contact-, lucht- en geluidsisolatie.

HOOGNIVEAU RENOVATIE
Grootschalige woningverbetering van voor- en naoorlogse woningen en woonblokken valt onder de definitie “hoogniveau renovatie”.

LUCHTDICHT BOUWEN
MAT Afbouw heeft als één van de eerste droge afbouwers ruime praktijkervaring (in bouwteam) opgedaan met luchtdicht bouwen bij hoogniveau renovatie.

TRANSFORMEREN VAN GEBOUWEN
Met hoogniveau renovatie kunnen monumentale complexen transformeren naar nieuwe bestemmingen, die de leefomgeving verbeteren en passen binnen het streven duurzaam te bouwen.

Metal stud is een relatief lichtgewicht bouwsysteem, waardoor woonblokken gerenoveerd kunnen worden zonder versterking van de bestaande fundering.

VOORDELEN DOOS-IN-DOOS SYSTEEM
Het het doos-in-doos systeem (ook box-in-box genoemd) bestaat uit voorzetconstructies bij gevels, woningscheidende wanden en scheidingen tussen vloeren en plafonds.

Het grote voordeel hierbij is dat – naast een complete vernieuwing – het thermische en akoestische comfort wordt geoptimaliseerd. Dit biedt de enorme besparingen in de energiekosten en verbetering van het wooncomfort. Het gewenste isolatieniveau kan gerealiseerd worden in tal van oplossingen.

Door de jarenlange ervaring biedt MAT Afbouw advies op maat.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Afbouw

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN