DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Prefabricage MAT Groep

Prefabricage MAT Groep

Voordelen van prefabricage MAT Groep:

  • Maatvast bij exact maatwerk, o.a. bij koven en rondingen
  • Efficiënte benutting grondstoffen
  • Minder handelingen op bouwplaats
  • Minder en lagere kosten afval
  • Totaalconcept engineering, prefab, logistiek, montage

Prefabricage MAT Groep

Prefabricage – prefab – is bij MAT Groep in Zaltbommel uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel. Er zijn diverse voordelen te noemen van prefab in de afbouw.

Exact maatwerk met prefabricage

Met de juiste maatvaste machines in de werkplaats is het leveren van exact maatwerk uiteraard veel beter te realiseren dan op een steeds wisselende bouwlocatie. Onderdelen, bijvoorbeeld koven van gipskarton met zeer strakke hoeken, die geproduceerd zijn in onze goed geoutilleerde werkplaats in Zaltbommel, zijn exact op maat. Ze kunnen daarna veel sneller gemonteerd worden op de bouwplaats.

Een prefabproduct moet vooral goed voorbereid zijn. Onder andere via de vertaling van het ontwerp in de digitale aansturing van de machines. Dan is de toegevoegde waarde van prefab in de droge afbouw heel groot. De eindafwerking van hoogstaande prefab onderdelen (o.a. Klasse A) vergt duidelijk minder inspanningen en kosten.

Minder druk op de bouwplaats

Het is regelmatig zo druk op de bouwplaats, dat er teveel “druk” op het bouwproces is. Met prefabricage door MAT Afbouw, MAT Comfort en MAT Veilig wordt dit duidelijk verminderd. Minder handelingen op de werkplek, geeft meer “rust” op de werkplek. Daarnaast bespaart het kosten. Prefab door de MAT Groep leidt uiteindelijk tot financieel voordeel voor de opdrachtgever.

Minder afval met prefabricage

Prefabricage van metal stud levert op de bouwplaats duidelijk minder afval op. Dat is in de huidige tijd een belangrijke factor geworden. Minder snijafval van staal en gips, betekent minder “verkeer” op de bouwplaats en minder afval voor de aannemer. Dat is direct te merken in lagere kosten. Het is eveneens een voorbeeld voor de overige disciplines op de bouwplaats. Gips- en staalafval worden bij prefabricage snel gerecycled en dat is goed voor het milieu.

Prefab is een totaalconcept

MAT Groep biedt prefab aan als totaalconcept. Dat bestaat uit: engineering, prefabricage, logistiek en montage op de bouwplaats. Vraag naar onze ervaringen met prefab als totaalconcept en ervaar de voordelen.

Neem contact op

Prefabricage MAT Groep

Het beste van MAT Groep

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN