DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

MVO

MVO

FSC® KEURMERK
De Forest Stewardship Council (FSC®) is een internationale organisatie die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC® spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de ecologische, sociale en economische aspecten die bij bosbeheer horen.

BREEAM
BREEAM-NL is hét instrument om integraal de duurzaamheid van nieuwe gebouwen, bestaande gebouwen, gebieden en sloopprojecten te meten en te beoordelen.

TOMTOM TELEMATICS
Bij TomTom Telematics helpen wij onze klanten dichter bij hun bestuurders te komen. Alles wat we doen wordt gedreven door dit eenvoudige principe, want als u dichter bij uw bestuurders staat, kunt u slimmere beslissingen nemen.

Door deze overtuiging, onze continue innovatie en onze onuitputtelijke focus op de klant, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn wij nu marktleider in Europa en een belangrijke wereldspeler op het gebied van voertuigtelematica en fleet management.

Het beste van MAT Groep

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN