DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Over Ons

Over Ons

MAT Groep Zaltbommel bestaat uit 3 verschillende, maar aan elkaar gelieerde onderdelen met hun eigen discipline, waarbij MAT Afbouw het moederbedrijf en de aansturende organisatie is.

MAT Afbouw
Gespecialiseerd in metal stud systemen.

MAT Comfort
Gespecialiseerd in klimaatplafonds.

MAT Veilig
Gespecialiseerd in veiligheidswanden.

Toonaangevend (af)bouwen aan de ruimte van morgen
MAT Afbouw Zaltbommel is een toonaangevend droge afbouwer, gespecialiseerd in metal stud systemen (stalen profielen en gipskarton platen). Het afbouwbedrijf kenmerkt zich met innovatieve oplossingen voor brand, geluid, akoestiek, logistiek, inbraak- en kogelwering en naadloze klimaatplafonds.

MISSIE
MAT Afbouw wil het beste en meest innovatieve Metal Stud bedrijf van Nederland zijn.

VISIE
Dat realiseren we samen door het inzetten van vakbekwame specialisten en het bieden van extra meerwaarde door innovatieve oplossingen aan te dragen.

COMPLEXE AFBOUWPROJECTEN
MAT excelleert landelijk in het realiseren van complexe afbouwprojecten en realiseert jaarlijks een omzet van circa 17 miljoen euro. Dagelijks zijn circa 170 vakspecialisten actief. Alle activiteiten worden vanuit de vestiging in Zaltbommel uitgevoerd.

In een fraai afgewerkte bioscoop, een strak opgeleverd kantoor, maar ook bij complexe renovatieprojecten en ruimten, waar bijvoorbeeld de akoestiek sterk verbeterd is, hoort u het zelden over “mat” gaan. Eerder het tegenovergestelde: “schitterend”, is daar het woord en wij zijn de laatste om dat te ontkennen. Toch zit achter al die schitterend afbouwtechniek één naam: MAT Afbouw.

EIGEN TRANSPORTMIDDELEN
Op veel grote en complexe nieuwbouw- en renovatieprojecten, waar ten behoeve van de afbouwkennis met betrekking tot voorschriften omtrent geluidsisolatie, akoestiek, brandveiligheid, inbraakwerendheid en duurzaam bouwen gewenst is, verschijnt MAT Afbouw. Wij beschikken over eigen transportmiddelen (vrachtauto’s met kranen), die een belangrijke rol spelen bij de logistiek op de projecten.


Directeur, Marco Mooren

KWALITEIT EN INNOVATIE
MAT Afbouw levert in de afbouw onweersproken kwaliteit door innovatie te koppelen aan het ambacht, de prijs en de kwaliteit. Een van de innovaties is Comfortplafond.

Het bedrijf werd in 1980 opgericht in ’s-Hertogenbosch en maakte van 1991 tot eind 2013 als zelfstandige werkmaatschappij deel uit van Janssen de Jong Groep. Sinds 2014 is MAT Afbouw verzelfstandigd onder leiding van Marco Mooren, algemeen directeur.


Directeur, Marco Mooren

 

Het beste van MAT Groep

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN