DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Wij gaan verhuizen, terug naar de roots!

Wij gaan verhuizen, terug naar de roots!

Na bijna 35 jaar activiteiten vanuit Zaltbommel, zal MAT Groep, naar verwachting in september 2024, een nieuw bedrijfspand aan de Sneeuwhaas te ’s-Hertogenbosch in gebruik gaan nemen.

In ’s-Hertogenbosch begon lang geleden het succes van Moderne Afbouw Technieken, nu bekend als MAT Afbouw. Het bouwen van een nieuw bedrijfspand in Zaltbommel was in 1990 een vooruitstrevende vervolgstap. De verhuizing naar een nieuw bedrijfspand in 2024 is dat eveneens. Terug naar Den Bosch is een terugkeer naar de roots van het in 1980 gestarte afbouwbedrijf.

Nieuwe locatie in alle opzichten beter

De nieuwe locatie stelt ons team in staat om de diverse bedrijfsactiviteiten, die in de loop der jaren toegevoegd zijn aan het afbouwen met gips en staal, op een nog betere manier uit te voeren. Anders gezegd: vanaf deze nieuwe locatie kunnen wij adequater inspelen op de huidige en toekomstige behoeften in de markt. Onze nieuw locatie zal in alle opzichten beter zijn en daarmee zullen wij klaar zijn voor opnieuw vele jaren van Moderne Afbouw Technieken!

Deze bedrijfsonderdelen zullen vooral profijt gaan hebben van het nieuwe bedrijfspand:

  • Prefabricage t.b.v. metal stud projecten van MAT Afbouw
  • Naadloze klimaatplafonds van MAT Comfort 
  • Veiligheidswanden van MAT Veilig. 

Moderne Technieken blijven toepassen

MAT blijft graag zijn naam eer aan doen. Moderne Technieken zullen daarom volop toegepast worden in de nieuwbouw. Bijvoorbeeld in de energievoorziening, waarvoor zonnepanelen en aardwarmte gaan zorgen.

Nieuwbouw biedt ons nu de mogelijkheid om nog meer aandacht te besteden aan het werkcomfort van onze medewerkers op de nieuwe locatie. Uiteraard via verwarming en koeling in vloeren en plafonds. Maar ook de beheersing van relatieve vochtigheid, waarin de laatste jaren veel expertise is opgedaan, zal het werkcomfort gunstig beïnvloeden.

Samenwerking leidt tot duurzaam en fraai bedrijfspand

MAT Groep weet als geen ander dat (af)bouwen een proces is waarbij het op samenwerking met ervaren specialisten aankomt. Bij de nieuwbouw van ons nieuwe bedrijfspand in Den Bosch, is die bedrijfsfilosofie dan ook doorgezet.

In samenwerking met Miba Bouwmanagement is een uiterst duurzaam en fraai bedrijfspand ontwikkeld.

AAArchitecten leverde een spraakmakend ontwerp. Het helderwitte – ingekaderde – kantoordeel biedt een mooi contrast met de overwegend antracietkleurige buurpanden.

De Waag Constructeurs verzorgt de constructieve uitwerking.

Bouwbedrijf van de Heuvel uit Helmond gaat eind oktober 2023 starten met de bouw.

Van Santvoort enovatieve installaties zorgt o.a. voor de E-installatie.

Zuid Nederlands Installatiebedrijf (ZNI) is verantwoordelijk voor de W-installatie.

De naam MAT laten zien

In het ontwerp is het laten zien van onze al bijna 45 jaar bestaande naam MAT gecombineerd met natuurinclusiviteit en met de centrale groenzone van dit bedrijventerrein in de nabijheid van de snelweg A2.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Groep

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN