DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

MAT Afbouw vernieuwt propositie en huisstijl

MAT Afbouw vernieuwt propositie en huisstijl

MAT Afbouw vernieuwt propositie en huisstijl

MAT Afbouw is toonaangevend in droge afbouw en gespecialiseerd in metal stud systemen. MAT Afbouw werkt vanuit Zaltbommel met circa 170 vakbekwame specialisten dagelijks aan mooie, veilige en innovatieve producten.

Naast droge afbouw realiseert MAT Afbouw karakteristieke Comfortplafonds voor klimaatbeheersing en speciale akoestische plafonds. Een ander product dat MAT Afbouw ontwikkelt en op locaties plaatst zijn kogelwerende en complete veiligheidswanden.

Om aan de groeivraag uit de markt te voldoen en MAT Afbouw een duidelijke positionering te geven ten opzichte van de andere producten, is er grondig naar de positionering en de naam van het bedrijf gekeken. Na een zorgvuldige analyse is ervoor gekozen om naast MAT Afbouw nog twee productgroepen te benoemen en deze onder de MAT Groep te plaatsen. Door vanuit de overkoepelende MAT Groep te werken, krijgen alle productgroepen hun eigen unieke positie en de ruimte om te groeien en te innoveren. De propositie die is ontstaan, is “Toonaangevend (af)bouwen aan de ruimte van morgen”. Naast de positionering is ook de huisstijl vernieuwd. Er is meer eenheid gecreëerd in de communicatie-uitingen. De website heeft een restyle gehad en is daardoor informatiever en gebruiksvriendelijker.

“Toonaangevend (af)bouwen aan de ruimte van morgen” 

MAT Groep ontwikkelt mooie, veilige en innovatieve producten. Bij MAT Groep staat onze klant centraal; bij elk project wordt de klant volledig meegenomen, begeleid en ontlast voor een onderscheidend en optimaal resultaat. De karakteristieke Comfortplafonds/Klimaatbeheersing en de akoestische plafonds zijn toegekend aan MAT Comfort en de inbraakwerende en veiligheidswanden vallen onder MAT Veilig. Samen vormen deze drie afdelingen de MAT Groep in Zaltbommel. De leiding blijft in handen van Marco Mooren.

MAT Groep beschikt over eigen transportmiddelen (vrachtauto’s met kranen), die een belangrijke rol spelen bij de logistiek op de projecten. MAT Groep heeft aandacht voor het milieu en duurzaam ondernemen en zal dit de komende jaren verder uitbouwen.

MAT Afbouw; Gespecialiseerd in metal stud systemen

MAT Afbouw is een toonaangevend droge afbouwer, gespecialiseerd in metal stud systemen. Het afbouwbedrijf kenmerkt zich met innovatieve oplossingen voor brand, geluid en akoestiek.

MAT Comfort; Gespecialiseerd in klimaatplafonds

MAT Comfort biedt innovatieve, mooie en kwalitatieve naadloze Comfortplafonds die bijdragen aan een aangenaam klimaat in gebouwen. Comfortplafonds zijn onbeperkt in functionaliteit, elk Comfortplafond is uniek en de controle over de klimaatbeheersing wordt behouden.

MAT Veilig; Gespecialiseerd in veiligheidswanden

MAT Veilig creëert ruimten waar mensen en producten beschermd en veilig zijn. MAT Veilig is uniek en de enige aanbieder in Nederland, die een compleet aanbod veiligheidswanden levert en veiligheid kan garanderen tot op een zeer hoog niveau. MAT Veilig is onafhankelijk en discreet.

De ambitie van MAT Afbouw is gelijk gebleven, MAT Afbouw wil het beste en meest innovatieve Metal Stud bedrijf van Nederland zijn door het inzetten van circa 170 vakbekwame specialisten en het bieden van extra meerwaarde door te allen tijde innovatieve oplossingen aan te dragen.

MAT Afbouw is in 1980 opgericht in ’s-Hertogenbosch en maakte van 1991 tot eind 2013 als zelfstandige werkmaatschappij deel uit van Janssen de Jong Groep. Sinds 2014 is MAT Afbouw verzelfstandigd onder leiding van Marco Mooren, algemeen directeur en in 2018 is MAT Groep ontstaan met de drie productgroepen MAT Afbouw, MAT Comfort en MAT Veilig.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Groep

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN