DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Tweemaal Gyproc Trophy voor MAT Afbouw

Tweemaal Gyproc Trophy voor MAT Afbouw

Tweemaal Gyproc Trophy voor MAT Afbouw. Eens in de twee jaar organiseert Saint Gobain Gyproc Nederland de Nationale Gyproc Trophy. Zo geeft men extra waarde en aandacht aan de creativiteit en het vakmanschap van een selecte groep professionals. Deze afbouwbedrijven onderscheiden zich door hun hoge kennisniveau en “state of the art” vakmanschap.

VIER CATEGORIEËN
Afbouwers kunnen hun projecten in vier categorieën aanmelden: “Publieke Gebouwen”, “Commerciële Gebouwen”, “Woningbouw” en “Duurzaam en Innovatie”. Ze moeten voldoen aan door Gyproc vastgestelde richtlijnen en voorwaarden. Naast de hoofdprijs is er een publieksprijs te winnen. Een neutrale en vakkundige jury bepaalt vervolgens welk project de prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen.

TNW DELFT EN GUSTOMSC SCHIEDAM
Op vrijdag 29 september werd het oordeel van de jury over de 29 inzendingen, door 18 bedrijven, bekendgemaakt. Toen bleek dat zelfs twee MAT Afbouw projecten tot winnaar waren verkozen. De technisch zeer complexe nieuwbouw TNW Delft in de categorie “Publieke Gebouwen” en de transformatie van timmerwerf Wilton Feijenoord tot het nieuwe kantoor van Gusto MSC in de categorie “Commerciële Gebouwen”.

Winnaar in twee van de zes gevallen, in een sterk deelnemersveld, is een prestatie van formaat. Daar mogen we met z’n allen best trots op zijn. Beide projecten doen daarom ook mee aan de internationale Gyproc Trophy verkiezing in 2018.

JURYRAPPORT
In het complete juryrapport worden drie projecten van MAT Afbouw genoemd. Onder andere deze conclusie wordt getrokken: “Typisch een project dat door de afbouwer kan worden gemaakt of gebroken. De afbouwer is hier overduidelijk geslaagd in het leveren van een topprestatie.”

Neem direct contact op

Het beste van MAT Afbouw

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN