DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Ricky Nijhuis naar NK plafond- en wandmonteur

Ricky Nijhuis naar NK plafond- en wandmonteur

Leerling monteur Ricky Nijhuis (22) van MAT Afbouw is geselecteerd om mee te doen aan de Nederlandse Kampioenschappen voor Plafond- en Wandmonteur op 16, 17 en 18 januari 2013 in Rosmalen. Ricky volgt de 2e jaars BBL opleiding plafond- en wandmonteur.

Leerling monteurs tonen vakmanschap
Het Nederlands kampioenschap is voor leerling monteurs een unieke gelegenheid om hun vakmanschap te tonen. In totaal zijn er 5 leerling monteurs geselecteerd. Het werkstuk wordt door een deskundige jury op meer dan 100 checkpunten beoordeeld. De nummers 1 en 2 van dit kampioenschap gaan in maart 2013 een demonstratie geven bij de Skills Masters 2013 in Rotterdam Ahoy. Dit is een evenement waar 30.000 jongeren komen kijken en waar vele beroepen en sectoren vertegenwoordigd zijn en de sector Afbouw wordt gepromoot.

Erkend leerbedrijf
De kampioenschappen worden georganiseerd door Savantis. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 18 januari 2013. MAT Afbouw is een erkend leerbedrijf en profileert zich met haar eigen vakspecialisten dagelijks op talloze afbouwprojecten.

Wij wensen Ricky uiteraard veel succes toe tijdens het komende NK.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Afbouw

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN