DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Officieel afscheid Jan van Strijp

Officieel afscheid Jan van Strijp

Op 13 oktober 2012 nam voormalig directeur Jan van Strijp officieel afscheid van de medewerkers van MAT Afbouw.

Vanaf april 1988 was Jan van Strijp, die in juni 2012 65 is geworden, actief met veel inzet en gedrevenheid en had hij een groot aandeel in het succes van MAT afbouw.

De waardering daarvoor kwam heel goed tot uiting tijdens een bescheiden en mede daardoor geheel bij hem passend afscheid van zijn collega’s en ex-collega’s.

Wederzijds respect
De woorden die tot hem en zijn vrouw Ineke gesproken werden, en ook die Jan zelf uitsprak, gaven aan dat er veel wederzijds respect opgebouwd is in al die jaren. Als aandenken ontving Jan ondermeer een fotoboek-met-tekst, ter herinnering aan mooie – soms zware – maar ook zeer succesvolle jaren bij MAT Afbouw. Zijn grote bijdragen aan MAT Afbouw en de bijbehorende bedrijven zullen nog lang in de herinnering blijven.

Jan van Strijp blijft op tal van gebieden onverminderd actief. Voor de afbouw betekent dit dat de man, die door opdrachtgevers als “drager van de branche” bestempeld is, zijn bestuursfuncties bij de NOA en Bedrijfschap Afbouw zal voortzetten.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Afbouw

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN