DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Nominatie Gyproc Thropy voor melkfabriek Hilversum

Nominatie Gyproc Thropy voor melkfabriek Hilversum

Nominatie Gyproc Trophy 2015 is binnen voor MAT Afbouw!

MAT Afbouw is voor de 5e keer op rij genomineerd voor de Gyproc Trophy. De nominatie Gyproc Trophy voor 2015 is voor het project Melkfabriek Hilversum.

De Jury van de Gyproc Trophy schreef over de nominatie: “Dat is op zich al een mijlpaal en dus een felicitatie waard!” Die felicitatie nemen wij graag in ontvangst, in afwachting van wat er nog meer in het vat zit.

Op 18 september a.s., tijdens de Gyproc Professionals dag, wordt duidelijk of de nominatie tot het winnen van de Gyproc Trophy 2015 heeft geleid.

Beloning voor vakmanschap
De nominatie Gyproc Trophy 2015 – en mogelijk het winnen van deze prestigieuze prijs – zijn een extra beloning en erkenning voor het totale team medewerkers van MAT Afbouw dat betrokken was bij dit project. Een ieder heeft zijn vakmanschap ruim kunnen laten zien.

Op 4 juni jl. bezochten de juryleden het project in Hilversum om met eigen ogen te kunnen aanschouwen wat MAT Afbouw tot stand heeft gebracht. Daar verstrekte Peter van Nuland extra informatie over de specifieke kenmerken van het herstelde cultureel erfgoed (Dudok) in Hilversum.

Eerdere nominaties Gyproc Thophy
MAT Afbouw ontving eerder een nominatie voor de volgende projecten:

2007 Beeld en Geluid Hilversum

2009 Conservatorium Amsterdam (winnaar – Overall)

2011 Stadhuis Nieuwegein (winnaar Innovatieprijs) / Runner-up 2012 Internationale Trophy te Londen

2013 Studio’s Amsterdam (winnaar Innovatieprijs)

2015 Melkfabriek Hilversum

Neem direct contact op

Het beste van MAT Afbouw

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN