DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

MAT Afbouw wint Gyproc innovatieprijs 2013

MAT Afbouw wint Gyproc innovatieprijs 2013

Tijdens de uitreiking van het tweejaarlijkse event van Gyproc koos een onafhankelijke jury de transformatie van het oude GAK kantoor tot studentenunits – langs de A10 bij Amsterdam – tot winnaar in deze categorie. Er werden bij dit project hoge eisen aan de geluidsisolatie gesteld.

Innovatieve oplossing voor betere geluidsresultaten en snellere montage
MAT Afbouw ontwikkelde tijdens de aanbesteding een innovatieve oplossing waardoor betere geluidsresultaten werden bereikt en een snellere montage werd gewaarborgd. Met deze proactieve insteek overtuigde MAT Afbouw de jury wederom haar buitengewone innovatieve ondernemerschap.

MAT Afbouw als kennisbedrijf
Innovatie is een van de pijlers van het onderscheidend vermogen van MAT Afbouw, dat vaak tijdens de calculatie- en contractvormingsfase als kennisbedrijf wordt ingezet. De laatste tijd merken we steeds vaker bij onderhandelingen dat innovatie en kennis belangrijk zijn bij de keuze van de juiste projectpartners. Opdrachtgevers laten deze criteria steeds vaker meewegen bij hun uiteindelijke keuze.

Andere innovaties van MAT Afbouw zijn Comfortplafond, de inbraak- en kogelwerende wanden.

Gyproc innovatieprijzen in 2011 en 2012
Een onafhankelijke jury erkende de innovatiekracht en het ondernemerschap van MAT Afbouw ook in 2013. In 2011 won MAT Afbouw ook de nationale Gyproc innovatieprijs met akoestische toepassingen bij het het stadskantoor in Nieuwegein. In 2012 behaalde deze inzending een 2e plaats tijdens de internationale Saint-Gobain Gypsum Trophy in London.

Een uitgebreid verslag van het project staat op deze webpagina en ook op de site van Gyproc.

Neem direct contact op

Het beste van MAT Afbouw

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN