DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

MAT Afbouw en Gerko verder in gesplitste vorm

MAT Afbouw en Gerko verder in gesplitste vorm

MAT Afbouw heeft met Maurits Kooistra overeenstemming bereikt over de splitsing van de activiteiten. Per 1 januari 2015 zal Gerko Afbouw zelfstandig verder gaan.

Marco Mooren, algemeen directeur MAT Afbouw: “Door deze herschikking worden alle onderscheidende activiteiten ook vanuit onze hoofdvestiging in Zaltbommel gecentraliseerd aangeboden”.

Maurits Kooistra, algemeen directeur Gerko Afbouw: “Met deze verzelfstandiging is Gerko Afbouw nog meer in staat om flexibel en slagvaardig te opereren in de huidige afbouwmarkt”.

Over Gerko Afbouw
Gerko Afbouw is als onderdeel van MAT Afbouw in 2008 tot stand gekomen na de overname van Gerko Projectafbouw door MAT Afbouw. Gerko Afbouw is vanuit de vestigingsplaats Witmarsum, voornamelijk actief in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en de kop van Noord-Holland tot Amsterdam en tot de lijn ten noorden van Lelystad. Een perfecte kwaliteit, innovatie en “meegaan met de tijd” staan hierbij voorop. Gerko Afbouw was in 2011 de grondlegger van het nieuwe tribuneconcept.

Over MAT Afbouw
MAT Afbouw is een toonaangevend afbouwbedrijf gespecialiseerd in metal stud systemen met innovatieve oplossingen voor brand, geluid, akoestiek, inbraak- en kogelwering en logistiek. MAT Afbouw beschikt over eigen transportmiddelen (vrachtauto’s met kranen), die een belangrijke rol spelen bij de logistiek op de projecten. Een van de innovaties van MAT Afbouw is Comfortplafond. MAT Afbouw excelleert in het realiseren van complexe afbouwprojecten en is dagelijks actief met circa 170 vakspecialisten. MAT Afbouw werd in 1980 opgericht in ’s-Hertogenbosch en maakte van 1991 tot eind 2013 als zelfstandige werkmaatschappij deel uit van Janssen de Jong Groep. Sinds 2014 is het meerderheidsbelang verzelfstandigd onder leiding van de huidige directie. De hoofdvestiging is gelegen in Zaltbommel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marco Mooren, algemeen directeur MAT Afbouw (tel.nr. 06 10 944 884)

Zaltbommel, 24 november 2014

Neem direct contact op

Het beste van MAT Afbouw

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN