DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

MAT Afbouw branchewinnaar

MAT Afbouw branchewinnaar

MAT Afbouw branchewinnaar Nationale Business Succes Award. MAT Afbouw is uitgeroepen tot branchewinnaar – vertegenwoordiger in de afbouwbranche – en komt tevens in aanmerking voor de Nationale Bussiness Succes Award 2016. Dat is een mooie opsteker en erkenning van onze succesvolle positionering in die markt.

Nationale Business Succes Award op tv
Op zondag 6 maart vertelde directeur Marco Mooren in het tv programma De Succesfactor op RTL 7 over de MAT-aanpak en het grote belang van innovatie in de afbouwbranche en haar onderscheidende producten in klimaatplafonds, inbraak- en kogelwerende wanden.

Toelichting op beslissing van Nominatiecommissie
In de toelichting op de beslissing van de commissie die MAT Afbouw beloonde met de titel staat onder andere: “MAT Afbouw BV heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie op het gebied van projecten-afbouw met een sterke positionering.”

Uiteraard is het rapport van de commissie lovend over wat men bij MAT Afbouw aantrof. Dat kan niet anders voor een winnaar in deze categorie. Overigens dingt MAT Afbouw als categorie winnaar mee naar de hoofdprijs: Nationale Business Succes Award 2016. Dat we niet voor “spek en bonen” meedoen mag blijken uit het oordeel van de Nominatiecommissie:

“MAT Afbouw BV presenteert zich als de absolute specialist in een zeer bijzondere branche, te weten die van de (project)afbouwbranche. Zij onderscheidt zich door haar grote vakkennis en haar vermogen om samen met de klant en de partners altijd tot uitgekiende oplossingen te komen. Innovatie is het sleutelwoord bij MAT Afbouw, want zij is continu bezig om haar diensten en producten te verbeteren en zo optimaal mogelijk te laten aansluiten op de wensen van haar klanten. Haar klanten kennen haar inmiddels als een betrouwbare partner, die probeert met hen mee te denken en hen zo goed mogelijk bij te staan bij de meest uiteenlopende vormen van projectafbouw. Niet voor niets heeft MAT in de afgelopen jaren diverse prijzen gewonnen, waaronder de Gyproc innovatieprijs. Ook is zij betrokken bij diverse grote, spraakmakende projecten, zoals bijvoorbeeld de uitbreiding van de faculteit TNW van de TU Delft.”

Opmerkelijk onderscheidend vermogen
Het rapport gaat in op wat genoemd wordt het “opmerkelijk onderscheidend vermogen” van MAT Afbouw. Uiteraard noemt de Nominatiecommissie in dit verband onze “comfortplafonds met lage temperatuurverwarming en -koeling. Brandpreventie en veiligheidverhogende muren (inbraak werend, kogelwerend) die aan de hoogste eisen voldoen.” Daarnaast wijst men op: “Vernieuwingen zijn hier gericht op het verbeteren van de logistieke processen en op het terugdringen van afvalstromen op de bouwplaats door zoveel mogelijk “prefab” te werken. Veel bouwelementen worden in de eigenfabriek op maat gemaakt. Dit werkt kwaliteit verbeterend, verhoogt de snelheid en vermindert het afval op de plaats van werken. Haar innovatieve plafondsystemen zijn daarenboven energiebesparend en comfort-verhogend en daarmee wordt een gezonder binnenklimaat gerealiseerd.”

MAT Afbouw wordt gezien als stabiel en vooruitstrevend bedrijf
Het Nominatierapport benoemt de kennisvoorsprong van MAT Afbouw en geeft aan dat opdrachtgevers veel erkenning en waardering geven aan de grote kennis en ervaring. De daardoor bereikte goede naam, reputatie en toppositie in de markt kan mede daardoor vastgehouden worden, zo luidt de conclusie van de beoordelaars van Het Nationale Business Succes Award Instituut. MAT Afbouw wordt gezien als stabiel en vooruitstrevend bedrijf en dat is natuurlijk prettig om te vernemen.

Alle lovende woorden en het binnenhalen van de Nationale Business Succes Award voor MAT Afbouw geven het gehele team, zowel in Zaltbommel als op de bouwlocaties, een extra boost om op hoog niveau te blijven presteren.

We gaan gewoon door met doen waar we goed in zijn!

Neem direct contact op

Het beste van MAT Afbouw

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN