DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

LEAN werken olympiakade oud-zuid

LEAN werken olympiakade oud-zuid

Hoogniveau renovatie is het werk waar MAT goed in is en groot in geworden is. De combinatie met LEAN werken is zeer interessant voor alle partijen die bij het afbouwproces betrokken zijn.

Het bewijs wordt al geruime tijd geleverd in Amsterdam Oud-Zuid, waar een groot aantal portiekwoningen in opdracht van woongigant Ymere grondig gerenoveerd worden door Hemubo uit Almere. MAT Afbouw is de partner voor de metal stud, kozijnen en nog meer.

Rust op de bouwplaats met LEAN werken
LEAN werken zorgt voor een gezonde “rust” op de bouwplaats. Een soepel en volgens planning verlopend bouwproces vermindert aanzienlijk de kans op fouten en voorkomt stress.

Bij LEAN werken maken de onderaannemers in de Afbouw de planning
Monteur_MAT_AfbouwBij LEAN werken maken de onderaannemers in de afbouw onderling een planning waarbij de werkzaamheden logisch en efficiënt op elkaar afgestemd zijn. Niet elkaar in de weg lopen of afbreken wat een ander gemaakt heeft. Er is zoveel te winnen als iedereen op het beste moment z’n werk kan doen. Dat voorkomt irritatie en de bouwplaats blijft opgeruimd. Uiteindelijk wordt er sneller gewerkt en is het eindresultaat vaak beter.

Gezond verstand gebruiken bij de Afbouw van projecten
Eigenlijk is LEAN niets anders dan met elkaar je gezond verstand gebruiken bij de afbouw van projecten. Het is elkaar wat gunnen en je natuurlijk aan de planning houden. Flexibel blijven is ook belangrijk. Bij LEAN werken moet je helemaal op elkaar kunnen vertrouwen. Als alle partijen gedetailleerd aangeven wat men gaat doen tijdens het proces, dan wordt iedereen er beter van.

LEAN werken in de Afbouw op projecten met Seriematige productie
Waar bouwprojecten zo onder financiële druk staan biedt LEAN werken een uitgelezen kans om met elkaar goede financiële en kwalitatieve resultaten te behalen. Niet alleen qua kwaliteit, maar ook financieel. Met name op projecten met seriematige productie liggen de kansen.

MAT-Afbouw als volwaardige partner in de bouwketen
De moderne aannemer verlangt van de moderne onderaannemer zelfstandigheid, flexibiliteit, deskundigheid en procesbewaking en veel “zelfoplossend vermogen” om als volwaardig partner in de bouwketen beschouwd te kunnen worden. MAT Afbouw bewijst dat het deze partner is.

Meer over portiekwoningen Olympiakade
Project Theseusstraat oud-zuid in MAT info

Neem direct contact op

Het beste van MAT Afbouw

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN