DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Werkwijze van MAT Veilig

Werkwijze van MAT Veilig

De werkwijze van Mat Veilig, de specialist in veiligheidswanden

MAT Veilig heeft zich dankzij haar jarenlange ervaring ontwikkeld tot een onafhankelijke en specialistische partner in veiligheidswanden met een werkwijze waarop u kunt bouwen en die u volledig kunt vertrouwen. Uw veiligheid wordt tot op hoog niveau gegarandeerd.

Daarnaast is MAT Veilig extra van meerwaarde doordat we altijd proberen om innovatieve oplossingen aan te dragen, uitdagingen gaan we graag aan.

Werkwijze

lassen van inbraakwerende wandenVeiligheidswanden met doorsparingen
Veiligheid en bewaking vormen in de huidige samenleving een steeds belangrijkere rol. Binnen de droge afbouw krijgen inbraakwerende wanden ook steeds meer aandacht.

De beschikbare oplossingen voor inbraakwerende wanden van de drie marktleiders beperken zich tot oplossingen waar geen doorvoeringen en slechts beperkt sparingen in toegepast kunnen worden. Bij de inbraakwerende wanden en veiligheidswanden van MAT Afbouw kan dit wel op een goede en veilige manier geregeld worden.

Geattesteerd
MAT Veilig beschikt over erkende rapportage voor WK2, WK3 en WK4 wanden die in een dikte vanaf 100 mm uitgevoerd kunnen worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? De vakmensen van MAT Veilig staan voor u klaar voor uw vragen of uw behoefte aan advies.


Werkwijze inbraakwerende wanden maken

Het beste van MAT Veilig

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN