DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Portfolio

Portfolio

Montage

MAT Comfort verzorgt de montage van Comfortplafond®. Vakkundig worden innovatieve, mooie en kwalitatief hoogstaande klimaatplafonds gecreëerd, die bijdragen aan een aangenaam klimaat in gebouwen.


Lees meer...

Projectbegeleiding

MAT Comfort verzorgt de projectbegeleiding bij uw totale plafondproject. Gedurende het hele traject realiseren wij projectbegeleiding, de coördinatie en advies om tot een succesvol resultaat te komen


Lees meer...

Advies

MAT Comfort beschikt over de juiste kennis en kunde voor uw plafondprojecten en adviseert u voorafgaand en tijdens het traject door mogelijkheden aan te dragen en u bij te staan bij het maken van de juiste keuzes.


Lees meer...

Installatie

MAT Comfort verzorgt de installatie van het Comfortplafond® met eigen vakbekwame medewerkers. Door uitsluitend ervaren vakmensen in te zetten bij de installatie van het Comfortplafond®, is door de uiterst nauwkeurige montage het plafond zelf onderhoudsvrij.


Lees meer...

Het beste van MAT Comfort

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN