DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Over Mat Comfort

Over Mat Comfort

Projectbegeleiding door MAT Comfort tijdens uw plafondproject
MAT Comfort levert innovatieve, mooie en kwalitatieve comfortplafonds die bijdragen aan een aangenaam klimaat in gebouwen. Gedurende het hele traject realiseren wij projectbegeleiding, de coördinatie en advies om tot een succesvol resultaat te komen. Onderaan deze pagina kunt u meer informatie vinden over onze projectbegeleiding.

Een samenwerking met MAT Comfort  betekent voor u een aantal garanties:

  • Helder advies voor de aanvang van het project
  • Advies en realisatie bij de ontwerpfase
  • Begeleiding bij de uitvoering van het project
  • Aanwezigheid bij de bouwvergaderingen
  • Advies over en tot in de details

MAT Comfort biedt u daarmee ook:

  • Tijdsbesparing: MAT Comfort werkt uw wensen en behoeften uit en verzorgen de realisatie
  • Kostenbesparing: MAT Comfort werkt met eigen vakmensen die gedurende het hele traject betrokken- en begeleid worden door onze eigen projectmanagers.
  • Leveringscondities: MAT Comfort heeft afspraken met leveranciers die op tijd leveren. Dit betekent dat vertragingen met betrekking tot de inkoop van materialen geminimaliseerd wordt.
  • Minimalisering van de risico’s: met MAT Comfort u heeft een minimaal risico door afspraken en partners waarmee wij samen werken.

Wilt u meer informatie over de begeleiding door MAT Comfort tijdens uw plafondproject? Lees dan verder over onze werkwijze m.b.t. advies, engineering, productie en montage/installatie.

Advies

MAT Comfort beschikt over de juiste kennis en kunde voor uw plafondprojecten en adviseert u voorafgaand en tijdens het traject door mogelijkheden aan te dragen en u bij te staan bij het maken van de juiste keuzes.


Lees meer...

Engineering

MAT Comfort heeft voor al zijn bedrijfsonderdelen de complete engineering in eigen handen.
Zo kunnen wij onze klanten het beste advies en een totaalproduct geheel op maat leveren.


Lees meer...

Productie

In de eigen fabricagehal aan de Schimminck te Zaltbommel verricht MAT Comfort haar eigen productie. Deze werkzaamheden zorgen voor efficiëntie en minder restmaterialen op de bouwplaats.


Lees meer...

Montage / installatie

MAT Comfort verzorgt de montage en installatie van Comfortplafond®. Vakkundig worden innovatieve, mooie en kwalitatief hoogstaande klimaatplafonds gecreëerd, die bijdragen aan een aangenaam klimaat in gebouwen.


Lees meer...

Het beste van MAT Comfort

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN