DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

De werkwijze van Mat Comfort

De werkwijze van Mat Comfort

DE WERKWIJZE VAN MAT COMFORT

Alle activiteiten, van advies tot aan een optimaal werkend naadloos klimaatplafond (Comfortplafond®), worden door MAT Comfort in eigen beheer uitgevoerd.

VOORTRAJECT EN PRIJSVORMING
In het voortraject en bij de prijsvorming kunnen tal van zaken worden meegenomen. Er is veel mogelijk om ons naadloos klimaatsysteem te laten voldoen aan specifieke eisen en wensen van de eindgebruiker. Denk bijvoorbeeld aan akoestiek, verlichting, geluid en ventilatie.

ENGINEERING EN VOORBEREIDING
Op basis van de aangeleverde informatie over alle componenten in het klimaatplafond, start MAT Comfort het digitale tekenproces. Bij de bepaling van de meest optimale indeling is het maximale koel- en verwarmingsvermogen leidend. Bouwkundige details worden in gezamenlijk overleg uitgewerkt. De inregeling van het klimaatsysteem worden afgestemd met de installateur.

EIGEN PRODUCTIEFACILITEIT
MAT Comfort beschikt over een eigen productiefaciliteit. In Zaltbommel worden hoogwaardige Comfortplafond® panelen custom made geproduceerd. Deze onafhankelijkheid van derden maakt korte levertijden mogelijk.

UITVOERING
De uitvoering van de naadloze klimaatplafonds is volledig en uitsluitend zaak van een team met vaste aanspreekpersonen. In de begeleiding van het project, maar ook op de werkvloer. De bouwkundige uitvoering is in handen van eigen medewerkers van MAT Comfort. Gemotiveerde vakmensen, die beschikken over jarenlange ervaring. Zij doen hun montagewerk uiterst nauwkeurig. Van start tot aan de gedetailleerde afwerking.

DE OPDRACHTGEVERS VAN MAT COMFORT
De gedegen werkwijze van MAT Comfort wordt aangeboden aan installatiebedrijven en -adviseurs, (interieur)architecten, hoofdaannemers, projectmanagement en bureaus die rechtstreeks voor opdrachtgevers werken. Ook eindgebruikers, zoals huizenbezitters en andere vastgoed-eigenaren,  nemen in toenemende mate rechtstreeks contact op met MAT Comfort over onze innovatieve, naadloze klimaatplafonds.

MEER INFORMATIE

De werkwijze van Mat Comfort

Het beste van MAT Comfort

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN