DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Nieuws

Nieuws

Woonvilla met Comfortplafond®
Zaltbommel, 12-06-2020

Woonvilla met Comfortplafond®. Je kunt meer met een strak plafond! Je kunt meer met een strak plafond! Veel meer zelfs! Dat weten de eigenaren/bewoners van een luxe woonvilla in de bossen van Noord-Brabant inmiddels ook. Zij waren eerst alleen op zoek naar esthetisch fraaie plafonds met een bijzonder hoog kwaliteitsniveau, maar kregen veel meer. Warm, […]


Lees verder...
Klimaatplafond in Villa en landhuis
Zaltbommel, 18-10-2018

De belangstelling voor klimaatplafond in villa en landhuis neemt toe. Comfortplafond, een naadloos, veilig en niet zichtbaar systeem, verwerkt in gipskarton, zorgt voor warmte en koeling vanuit het plafond en past uitstekend bij de wens om comfortabel en luxe te wonen.


Lees verder...
Comfortplafond® Boostencomplex video
Zaltbommel, 18-10-2018

Energiezuinige verwarming en koeling via plafond en wand met Comfortplafond, toegepast op het project Boostencomplex in Maastricht.


Lees verder...
Geluidsoverlast voorkomen met MAT Afbouw
Zaltbommel, 21-08-2018

Een horecabedrijf, waar muziek gemaakt en gedraaid wordt, én bewoners van de bovenliggende appartementen tevreden houden, is een uitdaging die MAT Afbouw graag aangaat.


Lees verder...
Nieuwe huisstijl gepresenteerd
Zaltbommel, 21-08-2018

Op vrijdag 18 juli jl. presenteerde Marco Mooren de nieuwe huisstijl. Hiermee krijgt MAT Afbouw, na de overname van begin 2014, weer een geheel eigen identiteit.


Lees verder...
Koningsvrouwen van Landlust wint Nationale Renovatie Prijs 2012
Zaltbommel, 18-10-2012

De Gulden Feniks 2012 is op de PROVADA uitgereikt aan drie projecten in de categorieën Gebiedstransformatie, Renovatie, Transformatie.


Lees verder...
Nominatie gulden Feniks Koningsvrouwen van Landlust
Zaltbommel, 18-10-2012

Het Nationaal Renovatie Platform reikt jaarlijks de “Gulden Feniks” uit voor het beste renovatie- en transformatieproject van Nederland.


Lees verder...

Het beste van MAT Comfort

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN