DIRECT CONTACT?
BEL ONS: (0418) 58 70 70

Klimaatplafond

Klimaatplafond

Comfortplafond®; innovatieve, naadloze en kwalitatieve klimaatplafonds.

MAT Comfort levert onder de merknaam Comfortplafond® innovatieve, naadloze en kwalitatieve klimaatplafonds. Onze klimaatplafonds leveren wij akoestisch of in Stuc. Comfortplafond® levert Lage Temperatuur Verwarming (LTV) en Hoge Temperatuur Koeling (HTK) zonder radiatoren, airco en zonder hinderlijke luchtstromen (tocht) maar met een opvallend hoog rendement. De zeer lage onderhouds- en energiekosten tijdens de lange levensduur van het klimaatplafond zorgen ervoor dat Comfortplafond® met recht een duurzaam systeem genoemd mag worden.

Klimaatplafond akoestisch

MAT Comfort levert onder naam Comfortplafond® innovatieve, naadloze en kwalitatieve klimaatplafonds en naadloze akoestische plafonds. Een akoestisch plafond zorgt naast een heerlijk binnenklimaat ook voor een prettige akoestiek.


Lees meer...

Klimaatplafond stuc

MAT Comfort levert innovatieve, mooie en kwalitatieve klimaatplafonds die bij dragen een aangenaam klimaat in gebouwen. Een Comfortplafond levert Lage Temperatuur Verwarming (LTV) en Hoge Temperatuur Koeling (HTK) zonder radiatoren, zonder hinderlijke luchtstromen (tocht) en met een opvallend hoog rendement.


Lees meer...

Comfortplafond® Presentatie

Meer weten over duurzaam en innovatief verwarmen en koelen via een naadloos, akoestisch klimaatplafond?


Presentatie bekijken

Het beste van MAT Comfort

Wilt u ook onze meest spraakmakende projecten, mooiste foto's en het laatste nieuws in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

Abonneer nu
MAT Groep logo

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN

TOONAANGEVEND (AF)BOUWEN AAN DE RUIMTE VAN MORGEN